بیش از یک‌هزار و 700 سنگبری و صنایع فعال

آموزش مهارتی در خوشه سنگ اصفهان وجود ندارد

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای اصفهان گفت: برای بیش از یک‌هزار و 700 سنگبری و صنایع فعال در خوشه سنگ، تاکنون هیچ‌گونه آموزش مهارتی در استان موجود نبوده است.
کد خبر: ۳۰۱۳۵۷

به گزارش خبرنگار جام جم از اصفهان، محمدعلی زارع در جلسه‌ای که برای آموزش شاغلان صنعت سنگ در اداره فنی و حرفه‌ای برگزار شد، هدف از تشکیل این جلسه را ارائه آموزش‌های مهارتی برای این صنعت دانست و اظهار داشت: این اداره کل 20 استاندارد آموزشی در رشته‌های مختلف این صنعت تهیه و برای تایید به سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ارسال کرده است. در صورت تصویب نهایی بلافاصله اجرای آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در این زمینه عملیاتی می‌شود.

مدیرکل دفتر امور آموزش در صنایع سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور نیز در ادامه با اشاره به بیشترین حجم شاغلان کشور در اصناف مختلف اظهار داشت: آموزش‌های مورد نیاز صنعت سنگ به صورت منسجم در حال برنامه‌ریزی است.

بهمن حسین‌زاده اضافه کرد: انتظار داریم با اخراج افاغنه فاقد مهارت در این صنعت و به کارگیری نیروهای مهارت دیده و همچنین بالا بردن بهره‌وری شاغلان و در نهایت رسیدن به بازارهای جهانی گامی در راستای ساماندهی وضعیت اشتغال این بخش و همچنین افزایش بهره‌وری و ارزش افزوده برداریم.

اسدپور - خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها