آیت الله هاشمی رفسنجانی :

بی تفاوتی،موجب‌تباهی‌جامعه می‌شود

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار مسئولان ستاد مرکزی احیاء فریضه امر به معروف و نهی از منکر؛ با تاکید بر اهمیت این وظیفه در اسلام تاکید کرد: در صورت حاکم شدن روح بی تفاوتی در جامعه اسلامی، همه چیز تباه می شود.
کد خبر: ۳۰۱۰۹۸

به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت الله هاشمی رفسنجانی در این دیدار که به مناسبت هفته امر به معروف و نهی از منکر صورت پذیرفت با تسلیت فرا رسیدن ایام محرم، تاکید کرد: اصلاح امت اسلامی و امر به معروف و نهی از منکر مهمترین دلایل امام حسین (ع) برای قیام بود و در تاریخ اسلام، واقعه ای با این تاثیرگذاری نمی توان یافت و این از اهمیت جایگاه این فریضه در دین اسلام است.

وی با بیان اینکه اگر فرهنگ نظارت عامه در مردم زنده شود آن جامعه می تواند الگو و نمونه باشد، افزود: امر به معروف و نهی از منکر مطابق با فطرت پاک بشری است و با بیدار کردن وجدان بشریت و نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر می توان جامعه را به سمت خیر و صلاح هدایت کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تقسیم امر به معروف و نهی از منکر در دو شاخه دولتی و مردمی تاکید کرد: هر چه بر جنبه های مردمی این فریضه تاکید شود فواید بیشتری به همراه خواهد داشت و باید تلاش شود در مردم فرهنگی ایجاد شود تا در مقابل بدی ها و رفتارهای ناپسند و خلاف بی تفاوت نباشند.

وی از مسئولان ستاد احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر خواست تا با کمک گرفتن از تحقیق نسبت به تدوین و تنظیم دائره المعارف امر به معروف و نهی از منکر در اسلام اقدام کنند.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین زرگر دبیر ستاد احیاء فریضه امر به معروف و نهی از منکر با ارائه گزارشی از فعالیت های این ستاد، ذهنیت زدایی منفی از فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، اقدامات فرهنگی و تاکید بر قانونگرایی در اجرای این فریضه را از مهمترین اهداف این ستاد برای احیاء فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه عنوان کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها