لیگ برتر انگلیس

منچستر فرصت ‌صدرنشینی ‌را از دست‌ داد

رقابت بر سر لیگ برتر فوتبال انگلیس پس از شکست خانگی منچستر یونایتد از آستون ویلا با یک چرخش جدید روبرو شد .
کد خبر: ۲۹۹۶۴۵

 در حالیکه انتظار می رفت مدافع قهرمانی لیگ برتر از توقف چلسی در برابر اورتون برای رسیدن به این صدرنشین استفاده کند به یک شکست یک برصفر در ورزشگاه اولد ترافورد در مقابل ویلا تن در داد .

" گابریل آگبونلاهور " زننده تنها گل این دیدار بود . وی که در هر چهار فصل گذشته به منچستر گل زده است این بار نیز دروازه این حریف قدرتمند را هدف قرار داد تا برای نخستین بار از سال 1983 باشگاهش را در اولدترافورد پیروز کند .

ویلا همچنین با این گل باعث شد منچستر متحمل نخستین شکست خانگی خود از ماه مارس شود زمانی که مغلوب لیورپول شده بود .

" مارتین اونیل " سرمربی ویلا در دقیقه 21 تصمیم به استفاده از سه مهاجم در زمین گرفت و پاداش این کار خود را پس از شروع و پایان یک حمله دیدنی از سوی "‌آگبونلاهور" دریافت کرد هرچند که لغزش خط دفاعی منچستر نیز در این گل نقش کلیدی داشت .

نتایج دیدارهای هفته شانزدهم لیگ برتر در نهایت باعث شد تا فاصله چلسی و منچستر به سه امتیاز افزایش یابد .

ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها