گروه سلامت‌: تحقیقات نشان می‌دهد؛ مصرف میوه و سبزی به عنوان منبع غنی از آنتی‌اکسیدان از آسیب و تخریب سلول‌های مغز جلوگیری می‌کند. دکتر محمدرضا خطیبی، متخصص تغذیه در گفتگو با ایسنا با بیان این مطلب، گفت: آنتی‌اکسیدان‌ها مولکول‌هایی هستند که برخی مواد سمی موسوم به رادیکال‌های آزاد را در بدن خنثی می‌کنند و مانع تخریب سلول‌های حیاتی بدن و تشکیل غدد سرطانی می‌شوند. وی افزود: اثرات مفید میوه و سبزیجات کاملا مستقل از سایر فاکتورهای سن، جنس، قد، وزن، سطح چربی‌ها و آلبومین است، این فاکتورها به طور عادی بر روی کیفیت آنتی‌اکسیدان‌های موجود در ارگانیسم و توسعه مغزی اثر می‌گذارند.این متخصص تغذیه ادامه داد که مواد غذایی کمی وجود دارد که از نظر ارزش تغذیه‌ای با سبزیجات برابری کنند.
کد خبر: ۲۹۹۵۳۵

دکتر خطیبی در خاتمه خاطرنشان کرد: آنتی اکسیدان‌ها و فیتوکمیکال (رنگدانه‌های گیاهی) موجود در سبزیجات باعث افزایش هوش شده و توصیه می‌شود روزانه به ازای هر 25 کیلوگرم از وزن خود 5/0 کیلوگرم سبزی مصرف کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها