بازپرس جنایی تهران خبر داد

بررسی مرگ خریدار سهام مخابرات

محمدحسین شاملو بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی تهران از تعیین 3 گروه کارشناس برای بررسی نحوه مرگ خریدار سهام مخابرات خبر داد.
کد خبر: ۲۹۹۴۷۰

به گزارش فارس ،‌ بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی تهران با اشاره به این مطلب که اعضای خانواده این فرد مدعی‌‌اند از مدتی قبل از وقوع این حادثه احساس سنگینی و سرگیجه داشته‌اند ، گفت: این احتمال وجود دارد که سیستم خروج گازهای موتورخانه این ساختمان دچار نقص شده‌ است.

وی اضافه کرد: اعضای خانواده این فرد زمانی که ظهر پنج‌شنبه وارد خانه شده‌اند با پیکر این زوج روبه‌رو شده‌اند و سریعاً مأموران امدادی را به محل حادثه فراخوانده‌اند.

شاملو افزود: مأموران امدادی با حضور در محل متوجه شده‌اند که همسر این فرد جان باخته ‌است اما این فرد هنوز علایم حیاتی دارد که سرانجام وی نیز در مسیر بیمارستان جان باخت.

بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی تهران گفت: یک گروه از کارشناسان رسمی دادگستری به همراه گروهی از کارشناسان اداره گاز و گروهی دیگر از کارشناسان آتش‌نشانی وظیفه بررسی این پرونده را بر عهده دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها