
سردار محمد رضا اسحاقی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: پیش از ظهر امروز ماموران نیروی انتظامی شهرستان رودبار در راستای برخورد با اشرار پس از شناسایی یک دستگاه خودرو اشرار در جاده ایرانشهر- زهکلوت با آنها درگیر شدند که در این درگیری چهار نفر از ماموران نیروی انتظامی شهرستان منوجان شهید شدند.
فرمانده نیروی انتظامی استان کرمان بیان کرد: اشرار پس از درگیری با به جای گذاشتن خودرو حامل مواد مخدر متواری شده اند و هم اکنون تحت تعقیب ماموران نیروی انتظامی هستند.
سردار اسحاقی افزود: این مواد شامل 200 کیلوگرم تریاک و حشیش است.
وی گفت: استان کرمان به دلیل نزدیکی به مرزهای شرقی کشور در معرض قاچاق مواد مخدر قرار دارد و قاچاقچیان سعی می کنند با استفاده از معابر صعب العبور استان مواد مخدر را به استانها مرکزی منتقل کنند.
سردار اسحاقی اضافه کرد: در این درگیری "گروهبان یکم سعید عباس زاده"، "سرباز وظیفه ایوب کریمی"، "بسیجی نبی الله جعفری" و "بسیجی خوبیار فرامرزی" به درجه شهادت نائل شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: