قتل یک عراقی و مجروح شدن 4 سرباز امریکایی

جام جم آنلاین: گروهبان مارک اینگام یک سخنگوی ارتش امریکا اعلام کرد روز یکشنبه 28 سپتامبر 4 سرباز امریکایی در دو حمله جداگانه مجروح شدند.
کد خبر: ۲۹۵۹۱
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، وی گفت 2 سرباز امریکایی در شهر اسکندریه در 45 کیلومتری جنوب بعداد بر اثر اتفجار یک بمب که در مسیر خودرو آنها کار گذاشته شده بود ، مجروح شدند.
وی افزود همچنین 2 سرباز دیگر امریکایی نیز در اثر انفجار یک بمب دست ساز در تاجی در 10 کیلومتری شمال بغداد مجروح شدند وی در مورد جزییات وضع جراحات آنها توضیحی نداد.
در عین حال ، سروان آندرژ ویاتروفسکی سخنگوی نیروهای نظامی لهستان در عراق روز یکشنبه اعلام کرد ، در درگیری میان مردان مسلح و یک گروه گشتی سربازان لهستانی در نزدیکی شهر حله دوشنبه شب 27 سپتامبر یک عراقی توسط سربازان لهستانی کشته شد.
وی افزود سربازان یک عراقی دیگر را دستگیر کردند که وی را به پلیس عراق تحویل دادند.

کشته و مجروح شدن 4 سرباز امریکایی در عراق
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها