وزارت اطلاعات خبر داد:

کشف بیش از 4 تن مواد مخدر در سیستان‌وبلوچستان

به همت سربازان گمنام امام زمان(عج) بیش از چهار تن مواد مخدر و مقادیر زیادی مهمات و اسلحه از یک باند مسلح در استان سیستان‌وبلوچستان کشف شد.
کد خبر: ۲۹۳۸۷۲
به گزارش ایرنا، در پی اقدامات اطلاعاتی - عملیاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات استان سیستان و بلوچستان یک باند مسلح حامل بیش از چهار تن مواد مخدر شناسایی و طی درگیری مسلحانه در شهرستان خاش که با پشتیبانی ماموران نیروی انتظامی صورت گرفت متلاشی شد.

سوداگران مرگ که مواد افیونی را از مناطق مرزی وارد کشور کرده بودند در کمین نیروهای اطلاعاتی قرار گرفته و در این عملیات سه نفر از قاچاقچیان معدوم و یک نفر دستگیر شدند.

در این عملیات از قاچاقچیان مسلح مقدار چهار هزار و 200 کیلوگرم مواد مخدر و شش قبضه سلاح جنگی شامل تیربار، کلاشینکف، آرپی‌چی هفت و مقادیر زیادی مهمات مربوطه به دست آمده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها