مجمع رسانه‌ای‌ها برای جستجوی تعامل

سازمان خبرگزاری‌های آسیا - اقیانوسیه یا oana با ابتکار یونسکو در سال 1961 بنیان نهاده شد. در آغاز شکل‌گیری این سازمان هدف از تشکیل آن تضمین تبادل آزاد و مستقیم اطلاعات و اخبار در میان بنگاه‌های خبری منطقه‌ای عنوان شد که با حسابی سرانگشتی بیش از نیمی از جمعیت جهان را در خود جای داده است.
کد خبر: ۲۹۳۲۵۰

سیزدهمین مجمع عمومی سازمان خبرگزاری‌های آسیا - اقیانوسیه دو سال پیش به میزبانی اندونزی در جاکارتا برگزار شد.

اکنون 41 خبرگزاری از 33 کشور منطقه آسیا و اقیانوسیه به عضویت اوآنا درآمده‌اند و محدودیتی برای عضویت چند خبرگزاری از یک کشور وجود ندارد اما این موضوع به شرط این است که نخستین خبرگزاری عضو با پیوستن دیگر خبرگزاری‌ها به آن موافقت کند.

در ایران ایرنا اولین عضو ایرانی سازمان اوآنا است و بعد از خبرگزاری مهر، خبرگزاری فارس هم به عضویت این سازمان درآمده است.

مجمع عمومی اوآنا هر سه سال یکبار و نشست‌های کمیته‌های اجرایی و فنی - خبری اوآنا سالانه برگزار می‌شود.

قرار است سی و یکمین نشست کمیته اجرایی و بیست و پنجمین نشست گروه فنی - خبری خبرگزاری‌های آسیا - اقیانوسیه (OANA) از روز جمعه به مدت 4 روز و به میزبانی خبرگزاری مهر با حضور مدیران ارشد خبرگزاری‌های این دو قاره در تهران برگزار ‌شود.

پرویز اسماعیلی، مدیرعامل خبرگزاری مهر و رئیس ستاد اجرایی این سازمان در ایران در این باره می‌گوید: تاکنون حضور 40 نفر از مدیران عامل و مسوولان ارشد 18 خبرگزاری مهم منطقه و همچنین شاخص‌ترین چهره‌های خبری قاره آسیا در مجمع قطعی شده است.

او با اشاره به این که شعار این مجمع امسال جست‌وجوی تعامل در جهان رسانه است، ادامه می‌دهد: افتتاح رسمی این مجمع روز یکشنبه با سخنرانی دکتر سیدمحمد حسینی - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی -‌ خواهد بود و احمد مخلص یوسف -‌ مدیرعامل خبرگزاری آنتارای اندونزی و رئیس اوآنا -‌ نیز دیگر سخنرانان این روز خواهند بود.

شهریار محمدی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها