زنان خانه‌دار در دام رمال حیله‌گر

گروه حوادث: مرد رمالی که به بهانه فروش نسخه‌های خوشبختی به زنان خانه‌دار از آنها کلاهبرداری می‌کرد، در یکی از محله‌های اراک دستگیر شد. خسروی، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس استان مرکزی با اشاره به دستگیری این رمال به «جام‌‌جم» گفت: هفته گذشته، زنی به مرکز پلیس مراجعه و از مرد رمالی به اتهام کلاهبرداری شکایت کرد.
کد خبر: ۲۹۳۰۸۹

زن جوان در اظهاراتش به پلیس گفت: از 2 ماه قبل، متوجه تغییر رفتارهای شوهرم شدم و هر بار که درخصوص رفتارهای نامناسب وی سوال می‌کردم، پاسخی نمی‌داد و با من بدرفتاری می‌کرد، تا این که از طریق یکی از دوستانم با یک رمال دوره‌گرد آشنا شدم که گفته می‌شد با فروش نسخه‌های خوشبختی، مشکلات مردم را حل می‌کرد.

بنا بر این، یک روز همراه دوستم به خانه مرد رمال در یکی از محله‌های شهرستان اراک رفتیم. زنان و دختران جوانی به خانه وی آمده بودند و با پرداخت مبالغی به وی، نسخه‌های خوشبختی از او خریداری می‌کردند. با مشاهده آنها، گمان بردم مرد رمال واقعا مشکل خانوادگی مرا هم حل خواهد کرد.

زن شاکی ادامه داد: با اعتماد به مرد رمال، مبلغی به او پرداخت کردم و یک نسخه خوشبختی همراه کلید یک طلسم و نعل اسب از او گرفتم و قرار شد طبق نسخه نوشته شده عمل کنم و کلید و نعل اسب را در کنج اتاق خواب همسرم بگذارم و چند بار روی آن فوت کنم و 2 روز منتظر بمانم تا اخلاق و رفتار شوهرم بهتر شود و به من علاقه بیشتری نشان دهد.

پس از 2 روز، اخلاق و رفتار شوهرم بدتر شد و مرا به باد کتک می‌‌گرفت. با شکایت این زن، مرد رمال تحت تعقیب قرار گرفت و 14 آبان ماه جاری شناسایی و دستگیر شد و در بازرسی از خانه وی، 2 جلد کتاب رمالی و چند برگه نسخه‌های خوشبختی، نعل اسب و گوی‌های سنگی کشف و ضبط شد.

با انتقال این مرد رمال به اداره آگاهی شهرستان اراک، وی مورد بازجویی قرار گرفت و به کلاهبرداری از مردم اعتراف کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها