اسارت 3 جوان در زندان گلدکوئیست‌ها

گروه حوادث: 4 سر شاخه یک شرکت هرمی که به مدت 3 ماه 3 جوان شهرستانی را زندانی کرده بودند، دستگیر شدند و به کلاهبرداری از 400 نفر اعتراف کردند. امیراسماعیل رضوانفر، دادیار شعبه 4 دادسرای جنایی تهران با اشاره به این پرونده به «جام‌جم» گفت: چند روز پیش، والدین یک جوان شهرستانی در دادسرای جنایی حضور یافتند و با ارائه شکایتی عنوان کردند که فرزند 20 ساله آنها برای استخدام در یک شرکت به تهران آمده و یک روز پس از سفر به تهران، تلفنی به آنها گفته است، زمینه استخدام وی در شرکتی فراهم شده که در ارتباط با واردات کالاهای لوکس از دبی فعالیت می‌کند و او برای اجاره دفتر نیازمند14 میلیون تومان پول است.
کد خبر: ۲۹۲۸۲۳

شاکی‌ها در ادامه گفتند: ما هم 14 میلیون تومان پول درخواستی فرزندمان را تهیه و برای او ارسال کردیم، اما یکباره تماس‌های او قطع شد و تلاش ما برای یافتن وی بی‌نتیجه ماند.

ردپای جوان گمشده در شرکت هرمی

دادیار جنایی افزود: به دنبال این شکایت، دستور قضایی برای پیگیری و تحقیقات به پلیس آگاهی صادر و با سرنخ‌های به دست آمده، مشخص شد این جوان در دام کلاهبرداری شرکت‌‌های هرمی گرفتار شده است.

با مشخص شدن این موضوع، تحقیقات پلیس وارد مرحله تازه‌ای شد و ماموران ردپای این جوان را در یک آپارتمان در غرب تهران شناسایی کردند.

رضوانفر افزود: پس از شناسایی محل، دستور قضایی برای ورود ماموران به محل صادر شد و پلیس پس از ورود به محل، جوان شهرستانی را در یکی از اتاق‌های آپارتمان‌ در حالی که دست و پای او بسته شده بود، پیدا کردند.

با نجات این جوان در بازرسی از محل، ماموران2 جوان شهرستانی دیگر را مشاهده کردند که آنها نیز در یکی از اتاق‌ها زندانی شده بودند.

دستگیری 4 شاخه شرکت هرمی

دادیار جنایی اضافه کرد: با دستگیری 4 نفر و کشف مقادیر قابل توجهی جزوه و سی‌دی آموزشی از محل که مربوط به یک شرکت هرمی بود یک فهرست مربوط به اسامی سرمایه‌گذاران این شرکت به دست آمد که نشان می‌داد 400 نفر در دام شیادی سرشاخه‌های این شرکت هرمی که به دروغ عنوان می‌شد در زمینه واردات کالاهای لوکس فعالیت می‌کند کشف و ضبط شد.

3 جوان شهرستانی که در این محل زندانی شده بودند، در تحقیقات بیان کردند، چندی پیش از طریق ارتباط اینترنتی با سرشاخه‌های این شرکت آشنا شده‌اند و ادامه این ارتباط موجب شد آنها با وعده‌های فریبنده بیان کنند که مالک یک شرکت معتبر هستند و پس از دعوت ما به تهران و وادار کردن ما به دریافت پول از والدین خود، ما را در این محل زندانی کرده بودند و در طول 3 ماه به ما اجازه خروج از محل را نمی‌دادند.

دادیار شعبه 4 دادسرای جنایی افزود: با ثبت اظهارات 3 جوان شهرستانی در تحقیق از 4 متهم دستگیر شده آنها اعتراف کردند در قالب یک شرکت کاغذی و بدون اصالت به بهانه واردات کالا اقدام به جذب سرمایه‌های مردم می‌کردیم و عمده این افراد را پس از جلب اعتماد در اینترنت به دام می‌انداختیم.

متهمان در ادامه اعترافات خود گفتند: 3 جوان شهرستانی وقتی میلیون‌ها تومان پول خود را به ما پرداخت کردند، پس از مدتی پول خود را درخواست کردند که آنها را در این محل زندانی کردیم و قصد داشتیم چند روز دیگر با رها کردن آنها در محل که یک آپارتمان اجاره‌ای بود فرار کنیم که دستگیر شدیم.

قاضی جنایی تصریح کرد: با ثبت اعترافات، پرونده کلاهبرداری به دادسرای ناحیه 24 ارسال شد و پرونده آدم‌ربایی نیز در دادسرای جنایی مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها