گروه سلامت: محققان کره‌ای دریافتند پروتئین موجود در پوست کدو تنبل می‌تواند از عفونت‌های قارچی جلوگیری کند و مانع از رشد قارچ‌ها شود. به گزارش ایسنا، محققان کره‌ای با آزمایش روی کدو تنبل دریافتند که پروتئین موجود در آن مانع رشد قارچی موسوم به کندیدا آبیکن می‌شود.
کد خبر: ۲۹۰۸۷۴

محققان معتقد هستند؛ پروتئین موجود در کدوتنبل می‌تواند درمان خوبی برای انواع قارچ‌ها و عفونت‌ها در افراد باشد و همچنین برای مقابله با قارچ‌های گیاهی در محصولات نیز استفاده شود.

کدوتنبل به عنوان داروی سنتی در بیشتر مناطق جهان به کار می‌رود و محققان معتقدند که دارای قدرت آنتی‌بادی قوی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها