ادامه تناقض‌گویی‌ازوضعیت آنفلوآنزا درمدارس

یازرلو:بیش از10دانش‌آموز مبتلا شدند

در حالی که برخی خانواده‌ها با نگرانی از سلامت فرزندانشان از ابتلا به آنفلوآنزای نوع A، اقدام به جلوگیری خودسرانه از رفتن فرزندانشان به مدرسه می‌کنند و گزارش‌ها حاکی از تشکیل کلاس‌های برخی مناطق و شهرها با جمعیتی کمتر از 10 دانش‌آموز است، تناقض‌گویی مسوولان آموزش و پرورش درباره شمار دانش‌آموزان مبتلا و مدارس آلوده به آنفلوآنزای نوع A ادامه دارد.
کد خبر: ۲۹۰۶۶۶

به گزارش ایسنا، در حالی که زکریا یازرلو رءیس آموزش و پرورش شهر تهران  از ابتلای بیش از 10 دانش‌آموز تهرانی به آنفلوآنزای نوع A خبر می‌دهد، مدیرکل سلامت وزارت آموزش و پرورش در واکنش به اعلام چنین آماری، اعلام می‌کند که هر گونه آمار در مورد شیوع آنفلوآنزای نوع A در تهران یا شهرهای دیگر باید از جانب این اداره کل اعلام شود و مسوولیت هر گونه اظهار نظر در این زمینه به وی موکول شده است.

وی  در پاسخ به این که چرا آمار مشخصی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به آنفلوآنزای نوع A اعلام نمی‌شود، می‌گوید که آمار دقیقی وجود ندارد، چون پزشکان از همه افراد مبتلا به انواع سرماخوردگی و آنفلوآنزا تست نمی‌گیرند، تا به طور دقیق مشخص شود که یک دانش‌آموز به آنفلوآنزای نوع A مبتلا شده است یا خیر؟!

این مقام مسوول وزارت آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی اعلام آمار دانش‌آموزان مبتلا به آنفلوآنزای نوع A، همچنان اخبار تعطیلی شماری از مدارس یا کلاس‌های درس تعطیل شده به دلیل این موضوع در سطح کشور را تایید نمی‌کند.

همچنین، دکتر زکریا یازرلو در گفتگو با مهر با بیان اینکه دو نفر از دانش آموزان مبتلا به آنفلوآنزای نوع A در بیمارستان بستری و 10 نفر دیگر نیز در مرخصی بسر می برند، افزود: مجتمع استثنایی شهید محبی ویژه دانش آموزان معلول جسمی و حرکتی در شهر تهران به دلیل ابتلای 15 دانش آموز به آنفلوآنزا فصلی موقتا تعطیل شده است.

رئیس آموزش و پرورش شهر تهران درباره مرگ "میلاد کاویانی" دانش آموزی که در منطقه 15 شهر تهران مشغول به تحصیل بوده نیز گفت: در مدرسه ای که میلاد کاویانی مشغول به تحصیل بوده هیچ یک از دانش آموزان به این بیماری مبتلا نشده اند و حتی مورد مشکوک نیز نداشته ایم.

به گفته یازرلو، میلاد کاویانی دانش آموز ایلامی بوده که امسال برای اولین بار در تهران مشغول به تحصیل شده و به دلیل بیماری آنفلوآنزای نوع A در بیمارستان فوت کرده است.

اعلام واگذاری مسوولیت هر گونه اظهار نظر در مورد میزان شیوع آنفلوآنزای نوع A در مدارس به اداره کل سلامت وزارت آموزش و پرورش در حالیست که متاسفانه این اداره کل نیز آمار مشخصی از وضعیت کنونی مبتلایان در مدارس به این مدارس ارائه نمی‌دهد و این نیز درحالیست که طبق اعلام وزارت بهداشت، بیشترین موارد جدید مبتلایان آنفلوآنزای نوع A، دانش‌آموزان هستند که این موضوع حساسیت‌ها در مورد ضرورت اطلاع‌رسانی هماهنگ و شفاف در این حوزه را دو چندان می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها