در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
«محمد رویانیان» امروز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تصویب سبد سوخت موجب ایجاد تنوع در سوخت ها خواهد شد و از اتکای کشور به یک سوخت خاص جلوگیری می کند.
رویانیان با تاکید بر اینکه این تصمیم گیری مصارف سوخت درکشور را متنوع خواهد کرد گفت: علاوه براین اقدام یاد شده موجب می شود میزان مصرف هر سوخت درکشورمشخص شود وهمچنین پیش بینی نیازهای داخل درمورد، افزایش ظرفیت ها درمواردی از قبیل پیل سوختی و سرمایه گذاری در بخش های مختلف را امکان پذیر خواهد ساخت.
وی با اعلام اینکه سبد سوخت کشوربا توافق ستاد تبصره 13 و مسوولان وزارت نفت نهایی شده است،گفت: بنابر این تصمیم مقرر شد 70 تا 75 درصدسوخت در بخش گازوییل و بنزین و 25 تا 30 درصد نیز به انواع گازها ازجمله"LPG "،" CNG" ، سوخت های هیبریدی و برقی اختصاص پیدا کند.
رویانیان درعین حال اجرایی شدن این تصمیم رابستگی به بکارگیری تمام ظرفیت ها در وزارت نفت اعلام کرد و گفت : دراین سبد برای اولین بار در کشور پس از 30 سال سهم گازوییل بالای 20 درصد لحاظ شده است که درنوع خود انقلابی در تنظیم مصرف سوخت به شمار می رود.
رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور افزود: همچنین برای اولین بار مصرف این میزان گازوییل به بخش خودروهای سبک اختصاص یافته است که این امر حاکی ازعزم مسوولان کشوردر ساخت خودروهای گازوییلی دارد.
وی این تصمیم را رویکرد جدیدی در کاهش مصرف سوخت اعلام کرد و گفت : جایگزین کردن سایر سوخت ها به جای بنزین باید ملاک عمل برای صنایع قرار گیرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: