شوت- گل

قطبی: اتهام دلالی بسیار سنگین است

فدراسیون فوتبال:به دنبال پخش شایعاتی مبنی بر دلالی کادر فنی تیم ملی در دعوت از بازیکنان و اخاذی از بازیکنان و به اصطلاح فروش پیراهن تیم ملی، افشین قطبی گفت: من در تمام مدتی که در ایران و در تیم ملی کشورمان کار کردم، با صداقت و درستی عمل کرده‌ام و هموطنانم درباره من قاضی عادل بوده و هستند و من نیز امانتدار بوده و هستم.
کد خبر: ۲۹۰۳۴۹

سرمربی تیم ملی ادامه داد: ملاک من در دعوت از بازیکنان تیم ملی، نام‌ها و باشگاه‌ها نیست و بر اساس معیارهای بین المللی بهترین بازیکنان را به تیم ملی دعوت خواهم کرد.

وی در پایان گفت: افترا و اتهام دلالی مبنی بر فروش پیراهن تیم ملی و اخاذی از بازیکنان، بسیار سنگین است و من ازمقامات فدراسیون فوتبال می‌خواهم تا آخرین لحظه این موضوع را پیگیری کرده واز طریق مراجع قانونی، کسانی را که به نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی می‌پردازند، به جامعه فوتبال معرفی کنند تا شایعه‌پراکنان که به فضای فوتبال ایران ضربه می‌زنند از فوتبال کنار روند و برخورد قانونی با آنها انجام شود.

مچ پای کوشکی شکست

جام‌جم: بیژن کوشکی که در اکثر بازی‌های این فصل استقلال نیمکت نشین بود، در بازی دیروز مقابل ذوب‌آهن در برخورد با بازیکن حریف مچ پایش شکست. کوشکی به دلیل شکستگی ناحیه مچ پا (قوزک خارجی) حداقل تا 6 هفته نمی‌تواند در میادین فوتبال حاضر شود.

غیبت رضایی، خلیلی و معمارزاده

جام‌جم: پزشک تیم‌ فوتبال پرسپولیس از غیبت رضایی، خلیلی و معمارزاده در بازی با استیل‌آذین خبر داد. فرید زرینه گفت: محسن خلیلی به علت کشیدگی ناحیه پشت پا فیزیوتراپی می‌کند. شیث رضایی هم از ناحیه کشاله پا آسیب دیده است، ضمن این‌که میثاق معمارزاده نیز از ناحیه تاندون دست دچار کشیدگی شده و احتمالا برای بازی بعدی پرسپولیس آماده نخواهد شد.

آغاز تمرینات تیم فوتبال امید

جام‌جم: اردوی تیم فوتبال امید از امروز با 30 بازیکن آغاز می‌شود. کادرفنی تیم امید برای نیم فصل از فدراسیون فوتبال تقاضای بازی تدارکاتی خارجی داشته و اعلام کرده حاضر است با هر تیمی‌که مدنظر فدراسیون باشد، مسابقه تدارکاتی برگزار کند، اما هنوز هیچ حریف تدارکاتی برای امیدها درنظر گرفته نشده است.

تمایل پتروویچ به تیم ملی ایران

مهر:‌هافبک صربستانی تیم فوتبال شاهین بوشهر گفت: دوست دارم برای تیم ملی ایران بازی کنم و برای برآورده شدن این مهم ابتدا با سرمربی تیم ملی صربستان و سپس با افشین قطبی صحبت خواهم کرد.

ایوان پترووچ افزود: ابتدا باید با سرمربی تیم ملی صربستان صحبت کنم و ببینم نظر وی راجع به بازی من چیست. خیلی دوست دارم بار دیگر زیر نظر افشین قطبی کار کنم، او سرمربی بسیار خوبی است، اما به صورت جدی درباره حضور در تیم ملی ایران با هم صحبت نکردیم.

آرفی: از پیشنهاد فولاد بی‌خبرم

فوتبال ایران: اشپیتیم آرفی که یک فصل رویایی را در پیام مشهد پشت سرگذاشت، امسال در پرسپولیس به خواسته‌هایش نرسید و حالا بحث حضورش در فولاد مطرح است. البته خودش می‌گوید هیچ چیزی دراین‌باره نمی‌داند و تا زمانی که باشگاه پرسپولیس به طور رسمی ‌درباره رفتن به فولاد با او صحبت نکند، به این خبرها توجهی نمی‌کند: به پرسپولیس آمدم تا در این تیم بازی کنم و تصور چنین اتفاقاتی را نداشتم. گویا مربی تیم فولاد هم با مدیر برنامه‌هایم صحبت کرده است، اما فعلا تا زمانی که با کاشانی صحبت نکرده‌ام، ‌نمی‌توانم تصمیمی بگیرم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها