به گزارش ایرنا ، در حال حاضر این بیماری در 104 کشور جهان ثبت شده و در 7 کشور همسایه ایران نیز شایع است.
حسن امامی رضوی معاون سلامت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی تعداد مبتلایان به آنفلوآنزای نوع A در ایران را یک هزار و 194 نفر برشمرد و گفت: تعداد فوتی های این بیماری تاکنون به 16نفر رسیده است. بیشتر فوتی های مبتلا به آنفلوآنزای نوع A دچار بیماریهای دیگر و نیز ضعف سیستم ایمنی بوده اند.
دکتر جواد پوستچی پزشک سازمان تامین اجتماعی نیز افزود: این بیماری بیشتر در فصل سرما انسان را مبتلا می کند و برای پیشگیری از این بیماری و جلوگیری از همه گیر شدن آن به محض سرماخوردگی ،فرد باید از جمع دور شود و به استراحت بپردازد.
وی افزود: اشخاص مبتلا به این بیماری باید به پزشک مراجعه و تا بهبودی کامل از حضور در جمع خودداری نمایند ، در غیر این صورت ابتلای دیگران را در پی خواهد داشت.
پوستچی بهترین راه پیشگیری از این بیماری را شستن مرتب دست ها و رعایت نظافت فردی عنوان کرد و گفت: افرادی که مبتلا به سرماخوردگی هستند حتما به هنگام عطسه کردن با دستمال جلوی دهان خود را گرفته و با این کار مانع سرایت بیماری به دیگران شوند.
اولین مورد آنفلوآنزای نوع A درایران از طریق یک نوجوان ایرانی الاصل 16ساله مقیم آمریکا که به ایران سفر کرده بود تایید شد. این جوان ایرانی پس از مداوا توسط پزشکان ، بهبود یافت.
آنفلوآنزای نوع A بیماریی عفونی است که قدرت سرایت آن سه برابر آنفلوآنزای فصلی است بطوری که قدرت حمله در آنفلوآنزای فصلی 5 تا 15درصد است اما در نوع A آن قدرت حمله 22 تا 33 درصد می باشد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم