سرهنگ حسین علیشاهی در گفتوگو با ایسنا ، اظهار کرد: در شبانهروز گذشته 25 فقره از تصادفات مهم جادهای به شکل واژگونی رخ داد که توجه نکردن به جلو با 31 فقره تصادف بیشترین علت حوادث جادهای بود.
وی افزود: انحراف به چپ با 27 فقره، رعایت نکردن حق تقدم با 19 فقره و رعایت نکردن سرعت مطمئنه با 16 فقره از جمله علل وقوع تصادفات 24 ساعت گذشته بود.
رییس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیسراه کشور درباره مهمترین تصادفات شبانه روز گذشته نیز، اظهار کرد: وقوع تصادف بین دو دستگاه مینیبوس با یک کمپرسی در کیلومتر هفت جاده کاشان نطنز در استان اصفهان در ساعت شش صبح روز گذشته گزارش شد که دو کشته و چهار مجروح بر جای گذاشت.
وی اضافه کرد: علت وقوع این تصادف انحراف به چپ از سوی راننده کمپرسی گزارش شده است.
سرهنگ علیشاهی در رابطه با حادثه دیگری در استان کرمان نیز ، اظهار کرد: یک دستگاه خودروی دوو با تریلر بنز در ساعت 13:15 روز گذشته در محور انار رفسنجان برخورد کرد که علت این حادثه هم توجه نکردن به جلو از جانب خودروی دوو گزارش شده است.
به گفته وی، این حادثه دو کشته و یک مجروح از سرنشینان خودروی دوو بر جای گذاشت.
سرهنگ علیشاهی گفت: طی 24 ساعت گذشته، استان گیلان بیشترین تصادفات جرحی و استان اصفهان بیشترین تصادفات منجر به مرگ را به خود اختصاص دادند.
رییس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیسراه کشور با اشاره به این که سازمان هواشناسی گزارش داد که در 10 استان کشور به تناوب بارش باران آغاز خواهد شد، گفت: با توجه به لغزنده بودن سطح معابر به رانندگان توصیه میشود، از انحراف به چپهای نابجا پرهیز و سرعت مطمئنه را رعایت کنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم