با حضور 1500 رسانه داخلی و رسانه‌های 30 کشور جهان

نمایشگاه مطبوعات امروز گشایش می‌یابد

گروه جامعه: از امروز مصلا‌ی تهران به پایتخت رسانه‌های ایران تبدیل می‌شود تا نمایشگاه مطبوعات ایران به شانزدهمین سال حیاتش قدم بگذارد. نمایشگاه مطبوعات ایران که از چند سال پیش همنشینی با نمایشگاه کتاب تهران را ترک کرد تا هویت مستقلی پیدا کند، امروز گشایش می‌یابد تا امکان رودررویی مخاطبان رسانه‌ها با اهالی مطبوعات و خبرگزاری‌ها فراهم شود.
کد خبر: ۲۸۸۵۵۲

نمایشگاه امسال از ساعت 15 امروز و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گشایش می‌یابد.

این نمایشگاه روز 5 آبان همزمان با معرفی برگزیدگان شانزدهمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌ها به کار خود خاتمه می‌دهد.

در نمایشگاه شانزدهم مطبوعات و خبرگزاری‌ها حدود 1500رسانه حضور دارند که شامل روزنامه‌ها، هفته‌نامه‌ها، ماهنامه‌ها، فصلنامه‌ها، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری می‌شوند.

این رسانه‌ها در 600 غرفه ساماندهی شده اند تا بتوانند طی مدت برپایی این رویداد فرهنگی پذیرای علاقه‌مندان و مخاطبان خود باشند.

برای نمایشگاه امسال علاوه بر برپایی غرفه‌های رسانه‌ها، برنامه‌های جنبی خاصی نیز تدارک دیده شده است.

یکی از این برنامه‌ها راه‌اندازی 3 کافه مطبوعات است که در این کافه‌ها نشریات و روزنامه‌های مختلف برای مطالعه عرضه می‌شود.

برپایی نمایشگاه عکس عکاسان خبری با موضوع آزاد و برگزاری نشست‌های تخصصی با حضور کارشناسان و صاحبنظران عرصه رسانه از دیگر بخش‌های جنبی شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات است.

جشنواره شانزدهم که امسال شعار «ارتقای جایگاه رسانه و تعمیق اخلاق حرفه‌ای روزنامه‌نگاری» را انتخاب کرده است، میزبان نمایندگان مطبوعاتی و خبرگزاری‌های 30 کشور است.

اندونزی، انگلستان، ایتالیا، برزیل، بحرین، بوسنی و هرزگوین، پاکستان، ترکیه، تاجیکستان، چین، ژاپن، سوریه، عراق، فلسطین، قطر، کویت، گرجستان، لبنان، نیجریه، ونزوئلا، هندوستان، یونان، جمهوری آذربایجان، آلمان، عربستان، اسپانیا، افغانستان، ارمنستان، اوکراین و مالزی از جمله کشورهایی هستند که در این نمایشگاه حضور دارند.

غرفه موسسه جام‌جم نیز از فردا در محل شبستان اصلی مصلی پذیرای بازدیدکنندگان است.

در این غرفه، دست‌اندرکاران این موسسه در حوزه‌های تحریریه روزنامه، جام‌جم آنلاین، انتشارات، ضمایم و روابط عمومی حضور دارند.

بازدیدکنندگان می‌توانند در این غرفه کتاب‌های منتشر شده از سوی موسسه جام‌جم، CD و DVD های ضمایم و روزنامه را با تخفیف نمایشگاهی دریافت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها