امام جمعه موقت تهران:

طرح هدفمند کردن یارانه‌ها به جامعه شوک وارد نکند

گروه سیاسی: امام جمعه موقت تهران با اشاره به بحث هدفمندکردن یارانه‌ها خطاب به مسوولان گفت: باید توجه شود که اجرای این طرح به جامعه شوک وارد نکند و زمینه برای سوء استفاده مغرضان فراهم نشود. به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت‌الله احمد جنتی در خطبه‌های نماز جمعه تهران با بیان این مطلب افزود: این مساله کار بزرگی است که باید قبلا انجام می‌شد، ولی تاکنون عملی نشده بود و این بار بزرگ را دولت و مجلس بر دوش گرفته‌اند.
کد خبر: ۲۸۷۸۱۷

امام جمعه موقت تهران افزود: تداوم وضع کنونی، ما را به بن بستی می‌رساند که در آن پس از پایان منابع طبیعی باید برای گذران زندگی به دیگران التماس کنیم و هم‌اکنون بهترین وقت برای تغییر این وضع است. جنتی اضافه کرد: باید در مسیر به صفر رساندن وابستگی بودجه به نفت که جزو سیاست‌های کلی نظام است، سریع‌تر حرکت کنیم و توجه داشته باشیم درآمد نفتی باید صرف سازندگی و امور اساسی شود. خطیب جمعه تهران تاکید کرد: پس از تصویب طرح هدفمند کردن یارانه‌ها، باید نظارت مستمر بر آن صورت بگیرد تا مشکلات مانع اجرای آن نشود.

دبیر شورای نگهبان همچنین با اشاره به سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهرستان چالوس و بیانات ایشان در خصوص مساله مهم بصیرت گفت: مردم و بویژه جوانان باید با درک صحیح و با بصیرت وارد مسائل مهم شوند و صدا و سیما و رسانه‌ها هم باید در اوضاع پیچیده کنونی جهان، این امر را بخوبی تبیین و ارائه کنند.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به در پیش بودن 13 آبان، روز مبارزه با استکبار جهانی گفت: عده‌ای که مهره دست دیگران هستند و نقشه‌هایشان در مراسمی همانند روز قدس خنثی شد، در این مراسم نیز بی نقشه نیستند، هرچند می‌دانند این بار نیز نقشه‌هایشان نقش بر آب خواهد شد.

وی با اشاره به وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری افزود: مساله بسیار بالاتر و مهم‌تر از آن چیزی است که در ظاهر نشان می‌دهد. آیت‌الله جنتی اضافه کرد: این جریانات از مرکزی ناشناخته در حال اداره است و آنان برای آینده برنامه‌های پیچیده و گسترده‌ای دارند.

وی گفت: آنانی که در حال حاضر برای این مرکز فعالیت می‌کنند، تنها اسباب بازی و آلت دست آنها هستند، هرچند شاید خود هنوز این امر را باور نکرده‌اند.

دبیر شورای نگهبان با اشاره به لزوم برخورد همه‌جانبه با این افراد افزود: دستگاه قضایی و امنیتی نباید در این حوزه سستی کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها