کلاهبرداری زن شیاد از مردم 6 استان

گروه حوادث: زنی که با جعل عنوان کارمند اداره بهزیستی اقدام به کلاهبرداری و سرقت از خانواده‌های بی‌بضاعت می‌کرد، پس از دستگیری، چگونگی سرقت‌های 3 ساله خود و کلاهبرداری 80 میلیون تومانی از مردم 6 استان را فاش کرد. سرهنگ غیاثوند رئیس پایگاه هفتم آگاهی تهران از دستگیری یک زن سارق خبر داد و به «جام‌جم» گفت: سال گذشته و پس از شکایت یک زن مبنی بر سرقت پول و طلای وی از سوی یک زن که خود را کارمند بهزیستی معرفی می‌کرد تحقیق از شاکی آغاز شد.
کد خبر: ۲۸۷۳۷۵

زن شاکی در اظهاراتش به پلیس گفت: زنی با معرفی خود به عنوان کارمند اداره بهزیستی به خانه‌ام آمد و گفت: در قرعه‌کشی بهزیستی برنده شده‌ام و باید در قبال5 میلیون تومان، 500 هزار تومان به‌عنوان خمس به اداره بهزیستی بپردازم که پذیرفتم و طلاهایم را به وی دادم، اما روز بعد ناپدید شد. به وی شک کردم و به محل کارش رفتم که متوجه شدم او کارمند آنها نبوده و سارق است.

پس از این شکایت، افراد دیگری هم به مرکز پلیس مراجعه و شکایت‌های مشابهی را ارائه کردند که معلوم شد، تصاویر رایانه‌ای زن سارق با هم مطابقت دارد. تحقیقات در این ارتباط ادامه پیدا کرد تا عاقبت وی دستگیر شد و به جعل عنوان کارمند اداره بهزیستی و سرقت از زنان تهرانی اعتراف کرد و با قرار قانونی روانه زندان شد.

سرهنگ غیاثوند ادامه داد: تحقیقات درخصوص ابعاد مختلف پرونده ادامه داشت تا این‌که اوایل تابستان امسال زنی به مرکز پلیس مراجعه و شکایت مشابهی را طرح کرد.

هدیه قلابی، ترفند زن شیاد بود

زن شاکی در اظهاراتش به پلیس گفت: من و اعضای خانواده‌ام تحت پوشش اداره بهزیستی هستیم. 2 روز قبل، زنی میانسال در یکی از محله‌های تهران به خانه‌ام آمد و با معرفی خود به عنوان کارمند اداره بهزیستی و ارائه کارت شناسایی مربوطه به من، اعتمادم را جلب و بیان کرد، زوج خیری که با اداره بهزیستی همکاری دارند، وصیت کرده‌اند، پیش از مرگ، 10 میلیون تومان به یک خانواده مستمند هدیه کنند. بنابراین من پس از بررسی مدارک مددجویان، خانواده شما را مستحق دریافت این پول دانستم، ولی قبل از دریافت مبلغ باید یک میلیون تومان بابت خمس آن به اداره بهزیستی بپردازید که قبول کردم و قرار شد، روز بعد کارمند بهزیستی به ملاقاتم بیاید و2 نفری به محل کارش مراجعه کنیم و پول را تحویل بگیرم. آن روز زن شیاد با یک خودروی آژانس به خانه‌ام آمد و من با برداشتن مبلغی پول و مدارک هویتی خود و فرزندانم همراه دخترم با او رفتیم.

شاکی اضافه کرد: در میانه راه، او با مشاهده طلاهای من و دخترم گفت، اگر مسوولان بهزیستی متوجه شوند من و دخترم طلا داریم، از پرداخت 10 میلیون تومان پول خودداری می‌کنند. پس بهتر است، طلاها را به وی امانت دهیم که پذیرفتیم و پس از طی مسافتی، خودرو مقابل یک عکاسی توقف کرد و زن شیاد از من خواست برای گرفتن کپی مدارک و عکس از خود و فرزندم به آن عکاسی بروم و پس از تهیه عکس و کپی نزد وی بازگردم. در همین موقع، پول و طلاها را که یک میلیون تومان ارزش داشت تحویل او دادم و همراه دخترم وارد عکاسی شدیم، اما 20 دقیقه بعد که بازگشتیم خبری از راننده و او نبود.

رد پای سارق جدید

پس از این شکایت، افراد دیگری هم به مرکز پلیس مراجعه و شکایت‌های مشابهی را ارائه کردند. ماموران احتمال می‌دادند، زن سارقی که پیش از این سرقت‌های مشابه انجام داده، با سپردن وثیقه از زندان آزاد و سرقت‌هایش را آغاز کرده است.به همین خاطر تصویر وی را به شاکیان نشان دادند که مورد شناسایی قرار نگرفت و مشخص شد فرد دیگری با استفاده از شیوه آن زن، مردم را سرکیسه می‌کند. به این ترتیب، رسیدگی به پرونده وارد مرحله جدیدی شد و ماموران پاتوق‌های احتمالی زن سارق را زیر نظر گرفتند تا این‌که وی اوایل مهر ماه امسال در تهران دستگیر شد.

اعتراف به سرقت 3 ساله از مردم

با انتقال زن میانسال به نام احترام به پایگاه هفتم آگاهی تهران، وی مورد بازجویی قرار گرفت و گفت: از سال قبل با سفر به تاکستان، گرمسار، گیلان، قزوین و اراک خود را کارمند اداره بهزیستی معرفی می‌کردم و در محله‌های مختلف پرسه می‌زدم و افراد مستمند و تحت پوشش اداره بهزیستی را از طریق همسایه‌های آنها یا مغازه‌داران شناسایی می‌کردم به منازل آنها می‌رفتم و به دروغ می‌گفتم در قرعه‌کشی بهزیستی برنده شده‌اند یا زوج خیری وصیت کرده‌اند مبلغی را به عنوان هدیه به خانواده‌ای بی‌بضاعت بدهند. با این ترفند، آنها را فریب می‌دادم و در میانه راه برای تحویل پول از اداره بهزیستی، به بهانه این‌که باید عکس‌های جدید تحویل من دهند، آنها را به یک عکاسی می‌بردم و پول و طلاهای آنها را امانت می‌گرفتم و دقایقی بعد متواری می‌شدم. پس از مدتی هم به تهران آمدم و به سرقت‌هایم ادامه دادم و تاکنون از این راه 80 میلیون تومان به دست آورده‌ام.

بنابراین گزارش، به دنبال اعتراف متهم، تاکنون 35 نفر او را مورد شناسایی قرار داده‌اند. به این ترتیب بازپرس شعبه سوم دادسرای ناحیه 16 تهران با توجه به افزایش شاکیان و این‌که احتمال سرقت‌های متعدد از سوی متهم در دیگر شهرستان‌های استان تهران وجود دارد، دستور قضایی مبنی بر چاپ تصویر متهم بدون پوشاندن چهره در روزنامه را صادر کرد و از مردم خواست، برای شکایت از وی به پایگاه هفتم آگاهی تهران مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها