ایران، دومین فولادساز بزرگ خاورمیانه

گروه اقتصاد: ایران همچنان دومین فولادساز بزرگ منطقه خاورمیانه به شمار می‌رود. به گزارش ایسنا، براساس آمار منتشر شده از سوی انجمن جهانی فولاد در 8 ماهه سال 2009 میلادی، ایران بعد از ترکیه به‌عنوان دومین فولادساز بزرگ منطقه خاورمیانه شناخته شد.
کد خبر: ۲۸۶۸۶۷

براین اساس در 8 ماهه امسال تولید فولاد خام در ترکیه به 16 میلیون و 402 هزار تن رسید، این در حالی است که در همین مدت ایران معادل 7 میلیون و 367 هزار تن فولاد خام تولید کرد؛ اما در شرایطی که تولید فولاد خام ترکیه در 8 ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته میلادی کاهش 9/14‌درصدی را نشان می‌دهد، تولید فولاد خام در کشورمان در 8 ماهه امسال رشد 8/12 درصدی را تجربه کرده است.با وجود این ایران همچنان با اختلاف نسبتا زیاد، دومین فولادساز بزرگ خاورمیانه محسوب می‌شود. عربستان سعودی نیز یکی از فولادسازان بزرگ منطقه خاورمیانه به شمار می‌رود که در 8 ماهه سال 2009 میلادی موفق به تولید 3‌میلیون و 24 هزار تن فولاد خام شد که کاهش 8/7 درصدی را نسبت به مدت مشابه در سال 2008 نشان داد.

همچنین تولید فولاد خام مصر در 8 ماهه 2009 به 3 میلیون و 613 هزار تن رسید و به این ترتیب این کشور آفریقایی را می‌توان سومین فولادساز بزرگ خاورمیانه در شرایط فعلی نام نهاد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها