کلینتون:خواهان تعامل با ایران هستیم

وزیر امور خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با همتای روسی خود گفت: در حال حاضر گزینه تحریم علیه ایران مطرح نبوده و ما خواهان تعامل با تهران هستیم.
کد خبر: ۲۸۶۵۸۰

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «هیلاری کلینتون» در ادامه افزود : اگر ایران به خواسته جامعه بین الملل در مورد برنامه هسته ای خود عمل نکند، آنگاه از کشورهای دیگر خواهیم خواست تا از اعمال فشارهای بیشتر بر تهران حمایت کنند.

وی در ادامه گفت: من در دیدار با مقامات روسی از آنها نخواستم تا اقدامی را در خصوص برنامه هسته‌ای ایران انجام دهند. به عبارت دیگر در این دیدار از روسیه نخواستیم که به ایران فشار بیاورد تا از برنامه هسته‌ای خود دست بردارد.

وزیر امور خارجه آمریکا گفت: در حال حاضر در شرایطی نیستیم که اعمال تحریم های جدید علیه ایران اجتناب ناپذیر باشند.

وی افزود : ما می خواهیم به صراحت بگوییم که ترجیح می دهیم ایران با جامعه جهانی که به شکل گروه 1+5 (پنج عضو دائم شورای امنیت بعلاوه آلمان) شرکت می کنند، تعامل داشته باشد. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها