معمایی که دردسرساز شد

دعوای زن و مرد بر سر خودرو

زن و مرد جوان با اظهارات ضد و نقیض بر سر یک خودروی پژو 206 درگیر شدند و قاضی پرونده را بر سر دو راهی قرار دادند.
کد خبر: ۲۸۴۶۷۹

به گزارش فارس ،‌ عصر 31 شهریور امسال مرد جوانی با مراجعه به مسئولان دادسرای امور جنایی تهران مسئولان را از وقوع سرقت خودروی خود با خبر کرد.

این فرد در اظهاراتش مدعی شد خودروی پژو 206 وی از جلوی در خانه‌اش در حوالی نیاوران به سرقت رفته و نمی‌داند چه کسی آن را به سرقت برده‌ است.

تحقیقات برای پیدا کردن خودرو و همچنین دستگیری سارق آن آغاز شد تا این که مأموران 4 روز بعد خودرو را زمانی که در حوالی شهرک غرب در حال تردد بود شناسایی و راننده آن که زن جوانی بود را دستگیر کردند.

این زن به محض دستگیری از اقدام پلیس ابراز ناراحتی کرد و مدعی شد پلیس حق ندارد بدون دلیل وی را دستگیر ‌کرده و خودرو وی را به متوقف کند.

مأموران با انتقال این فرد به دادسرای امور جنایی به وی عنوان کردند فردی به نام رضا 32 ساله مدعی شده است خودروی وی به سرقت رفته و مأموران پلیس به واسطه اعلام این گزارش مجبور به توقف خودرو و دستگیری این زن جوان شده‌اند.

این دختر جوان به محض شنیدن اسم رضا مدعی شد از سرقت خودرو بی‌اطلاع است و خودرو را ندزدیده بلکه از رضا خریده و اسناد خودرو نیز در قبال پرداخت پول به وی داده شده‌ است.

با روبرو شدن این زن و مرد جوان رضا مدعی شد بحث فروش خودرو صحت ندارد و قرار بوده خودروی پژو 206 با یک خودروی زانیتا تعویض شود اما این دختر جوان این کار را نکرده و تنها خودروی 206 را برده است.

در حال حاضر تحقیقات برای مشخص شدن زوایای پنهان این پرونده و همچنین مشخص شدن صحت ادعای این افراد در حال انجام است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها