دختر 17 ساله در دام خواستگار خیابانی

گروه حوادث: دختر 17 ساله‌ای که در پی دوستی خیابانی با یک جوان، فریب او را خورده بود، با حضور در دادسرای جنایی از خواستگار خیابانی خود و 4 نفر از دوستانش شکایت کرد. احمد قندی‌زاده، بازپرس شعبه هشتم دادسرای جنایی با اشاره به این پرونده به «جام‌جم» گفت: چند روز پیش دختر 17 ساله‌ای همراه مادرش با مراجعه به دادسرای جنایی، با ارائه شکایتی عنوان کرد، مدتی قبل به صورت اتفاقی با جوانی به نام سهیل که به بهانه‌های مختلف در مسیرم قرار می‌گرفت، آشنا شدم و سرانجام روزی که 2 جوان مزاحم من شده بودند، او به هواخواهی از من با این دو نفر درگیر شد و من نیز به همین دلیل به او علاقه‌مند شدم.
کد خبر: ۲۸۳۱۶۹

دختر جوان اضافه کرد: ارتباط پنهانی من با این جوان یک ماه ادامه داشت و او می‌گفت من همسر رویاهایش هستم و در انتظار فرصتی است تا به اتفاق خانواده خود به خواستگاری‌ام بیاید.

دختر جوان در دام

شاکی افزود: پس از گذشت یک ماه، او از من خواست تا قبل از خواستگاری، به اتفاق به ملاقات مادربزرگش برویم تا از نزدیک با من آشنا شود.

وی ادامه داد: ابتدا با این درخواست مخالفت کردم، اما در پی اصرارهای او، چاره‌ای جز همراهی او نداشتم، به این ترتیب او مرا به خانه‌ای منتقل کرد و در این محل به یکباره رفتارهایش تغییر کرد و با تهدید و ارعاب مرا مورد آزار و اذیت قرار داد و هنگامی‌که قصد ترک محل را داشتم، به یکباره متوجه شدم 4 نفر از دوستانش نیز در محل مخفی شده‌اند که در میان آنها 2 نفری که پیش از این مزاحم من شده بودند و جوان خواستگار با آنها درگیر شده بود نیز مشاهده می‌شدند که آنها نیز پس از ضرب و جرح و تهدید مرا مورد آزار و اذیت قرار داده و با تهیه فیلم غیراخلاقی از رفتار زشت خود عنوان کردند در صورتی که بخواهم شکایتی علیه آنها مطرح کنم، فیلم تهیه شده از مرا در محل سکونتم منتشر خواهند کرد.

دستور دستگیری

بازپرس شعبه هشتم دادسرای جنایی افزود: به دنبال این شکایت دستور دستگیری متهمان به شعبه 16 پلیس آگاهی صادر شد و با کنترل نامحسوس محل‌هایی که احتمال رفت‌و‌آمد متهمان وجود داشت، ماموران موفق به دستگیری جوان خواستگار و 4 همدست وی شدند.

قندی‌زاده اظهار کرد: پس از انتقال متهمان به پلیس آگاهی مشخص شد هر 5 متهم دستگیر شده اعتیاد شدیدی به مواد مخدر صنعتی دارند و 2 نفر از آنها از جمله سهیل (جوان خواستگار) یک متهم سابقه‌دار است که 8 ماه پیش پس از تحمل کیفر 2 ساله، از زندان آزاد شده است.

بازپرس جنایی تصریح کرد: در بازرسی از تلفن همراه متهمان فیلم غیراخلاقی ثبت شده از دختر 17ساله نیز کشف شد و در حال حاضر دستور قضایی برای ادامه تحقیق از متهمان صادر شده است. قاضی پرونده با هشدار به خانواده‌ها و بخصوص دختران جوان، تاکید کرد: ارتباط خیابانی و خواستگاری در خیابان به هیچ عنوان در عرف حاکم بر خانواده‌ها پذیرفتنی نیست و پرونده‌های قضایی فراوانی وجود دارد که دختر جوان پس از اعتماد به افرادی که خود را خواستگار معرفی می‌کنند، خود و خانواده ایشان را دچار مشکلات بسیار جدی می‌کنند.

قندی‌زاده تصریح کرد:‌ ایجاد بستر مناسب ارتباطی میان والدین و فرزندان و بازگو کردن مسائل خارج از خانه با والدین خود یکی از راهکارهای مناسب برای پیشگیری از اتفاقات این‌چنینی است که نمونه آن را در این پرونده شاهد هستیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها