وقوع زمین‌لرزه 6 ریشتری در اندونزی

موسسه لرزه‌نگاری و زمین‌شناسی اندونزی از وقوع یک زمین‌لرزه به قدرت شش ریشتر در مقیاس امواج درونی زمین در اندونزی خبر داد و اعلام کرد: این زمین لرزه تاکنون هفت مجروح بر جای گذاشته است.
کد خبر: ۲۸۱۵۷۸

به گزارش ایسنا، موسسه لرزه‌نگاری و زمین‌شناسی دانشکده ژئوفیزیک دانشگاه اندونزی اعلام کرد: بر اثر وقوع یک زمین لرزه به قدرت شش ریشتر در مقیاس امواج درونی زمین، تاکنون هفت نفر از سکنه جزیره «بالی» مجروح شدند.

همچنین رییس اورژانس مرکزی اندونزی نیز یادآور شد: بسیاری از منازل و ساختمان‌ها تخریب شده و ماموران امداد و نجات و گروه‌هایی از ستاد حوادث غیر‌مترقبه اندونزی در حال کمک رسانی به مردم در مناطق زلزله‌زده هستند.

در گزارش موسسه لرزه‌نگاری و زمین‌شناسی اندونزی این موضوع ذکر شده است که این زمین لرزه قدرتمند در ساعت شش به وقت محلی و 23 به وقت گرینویچ و در 75 کیلومتری جنوب «دن پاسار» در جزیره «بالی» به وقوع پیوسته است. با این حال، هنوز مشخص نشده است که آیا در‌پی وقوع این زمین لرزه سونامی رخ می‌دهد یا نه.

بنابر این گزارش، این زمین لرزه درست دو هفته پس از زمین لرزه قدرتمند جزیره «جاوه» روی داد که در پی آن 100 نفر کشته و یا مفقود شدند و بیش از یک‌هزار منزل مسکونی نیز تخریب شد.

گفته می‌شود، اندونزی به دلیل قرار گرفتن بر روی «حلقه آتش» در اقیانوس آرام سالانه شاهد زمین لرزه‌های کوچک و بزرگ است، به طوری که در دسامبر 2004 میلادی به دلیل وقوع یک زمین لرزه بسیار قدرتمند در غرب این کشور و 12 کشور همسایه اندونزی، بیش از 230 هزار نفر جان خود را از دست دادند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها