جعل هویت کارمند بانک برای کلاهبرداری از مردم

گروه حوادث: مرد جاعلی که با سرقت مدارک هویتی کارمند بانکی، از آن سوءاستفاده کرده و با افتتاح حساب بانکی و دریافت دسته‌چک، اقدام به صدور چک‌های بلامحل برای 50 نفر کرده بود، تحت تعقیب پلیس آگاهی و مواد مخدر فرودگاه مهرآباد تهران قرار گرفت.
کد خبر: ۲۸۱۱۳۱

دادیار شهبازی، رئیس شعبه دوم دادسرای عمومی و انقلاب فرودگاه مهرآباد تهران از جستجوی ویژه پلیس برای دستگیری یک جاعل و کلاهبردار حرفه‌ای خبر داد و به «جام‌‌جم» گفت: 11 خرداد امسال کارمند یکی از بانک‌های تهران با مراجعه به دادسرا از سرقت مدارک هویتی و سوءاستفاده از آن از سوی یک مرد خبر داد.

مرد کارمند در اظهاراتش به دادیار پرونده گفت: یک ماه قبل هنگام جابه‌جایی اثاثیه منزل گمان بردم مدارک هویتی‌ام را گم کرده‌ام. بنابراین فراموش کردم که به مراجع مربوطه مراجعه و صدور دوباره آنها را درخواست کنم تا این که یک هفته قبل، وقتی برای کاری به یکی از بانک‌های تهران رفته بودم، متصدی بانک بیان کرد؛ 3 فقره از چک‌هایی که من برای مردم صادر کرده‌‌ام، برگشت خورده است. با شنیدن این حرف‌‌ها به اوضاع مشکوک شدم و از او خواستم دوباره موضوع را بررسی کند که گفته‌های قبلی‌‌اش را تکرار کرد. من با هیچ فردی معامله نکرده و اصلا برای کسی چک صادر نکرده بودم. گمان می‌کنم مدارک شناسایی‌ام مورد سرقت قرار گرفته و فردی از آن سوءاستفاده می‌کند.

رد پای مرد جاعل در پرونده

دادیار شهبازی ادامه داد: به دنبال شکایت این مرد، پرونده به اداره آگاهی و مواد مخدر فرودگاه مهرآباد تهران ارسال و تحقیقات ماموران در این خصوص آغاز شد تا این که ماموران در بررسی و استعلام از بانک‌های تهران متوجه شدند مردی با مشخصات شاکی به 5 بانک مختلف تهران مراجعه کرده و با معرفی خود به عنوان مدیر یک شرکت تجاری که در خصوص خرید و فروش موتورسیکلت فعالیت دارد، اقدام به افتتاح حساب بانکی و دریافت چند فقره دسته‌چک کرده است.

ضامن به اشتباه، ضمانت جاعل را پذیرفت

با به دست آمدن این اطلاعات، تحقیقات ادامه یافت تا این که مشخص شد مرد مدیرعامل با هویت جعلی اقدام به افتتاح حساب کرده و هیچ‌گونه شرکتی به نام وی ثبت نشده و علاوه بر آن، 2 هفته قبل این مرد، با معرفی فردی به عنوان ضامن در یکی از بانک‌های تهران، وام 10 میلیون تومانی دریافت کرده است.

با مشخص شدن این موضوع، ضامن وی به مرکز پلیس احضار شد و مورد تحقیق قرار گرفت. این مرد در اظهاراتش به پلیس گفت: یکی از دوستانم به نام وحید قصد دریافت وام از بانک را داشت، بنابراین موضوع را با من در میان گذاشت که من پذیرفتم. دوستم یک روز برگه‌ای را به عنوان ضمانت بانکی در اختیارم قرار داد و من آن را امضا کردم و تحویل وی دادم. به دنبال اظهارات وی، مرد وام‌گیرنده شناسایی شد و با انتقال به مرکز پلیس، مورد بازجویی قرار گرفت و در مواجهه حضوری با دوستش، عنوان کرد؛ هیچ وامی از بانک دریافت نکرده و فقط او را به عنوان ضامن برای یکی از دوستانش به نام رضا به بانک معرفی کرده است.

50 معامله در پرونده مرد جاعل

با به دست آمدن این اطلاعات، وحید دستگیر شد و تحقیقات پلیسی قضایی ادامه یافت که معلوم شد رضا متهم فراری با جعل و سوءاستفاده از هویت مرد شاکی، با 50 مرد معامله و به هر یک از آنها چک‌هایی به مبلغ 2 تا 5 میلیون به طور بلامحل صادر کرده و متواری شده است. به این ترتیب، جستجوهای ماموران اداره آگاهی و مواد مخدر فرودگاه مهرآباد تهران برای یافتن رضا جاعل کلاهبردار بی‌نتیجه ماند تا این که روز گذشته، دادیار شهبازی با دستور چاپ تصویر رضا متهم فراری بدون پوشش در روزنامه، از مردم خواست چنانچه از مخفیگاه وی اطلاعاتی دارند با دادسرای عمومی و انقلاب فرودگاه مهرآباد یا با شماره تلفن 51 61022650 اداره آگاهی فرودگاه مهرآباد تهران تماس بگیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها