میشل سلیمان :

خواهان تشکیل دولتی متوازن هستم

رئیس جمهور لبنان اظهار داشت که وی خواهان تشکیل دولتی متوازن است زیرا دولت افراطی اوضاع کشور را به انفجار کشانده و منجر به دخالت خارجی ها خواهد شد.
کد خبر: ۲۷۸۸۱۰

به گزارش خبرگزاری مهر، میشل سلیمان در گفتگو با روزنامه النهار چاپ لبنان خاطرنشان کرد: من خواهان تشکیل دولتی متوازن هستم زیرا دولت افراطی اوضاع را به انفجار می کشاند و زمانی که چنین اتفاقی رخ دهد کشورهای خارجی در امور داخلی ما دخالت خواهند کرد.

وی در مورد ترکیب پیشنهادی سعد الدین حریری برای تشکیل کابینه گفت: پیشنهاد حریری دو حالت دارد؛ اول اینکه برای من راضی کننده نیست و بنابراین آن را نخواهم پذیرفت و یا اینکه برای من معقول است که در این صورت فورا آن را تایید نمی کنم بلکه با تمامی گروه های لبنانی به ویژه نبیه بری رئیس پارلمان در این رابطه مشورت خواهم کرد.

به گفته منابع لبنانی، میشل سلیمان طی دو روز آینده با تمامی گروه های ذیربط درباره ترکیب پیشنهادی سعد الدین حریری برای تشکیل کابینه رایزنی خواهد کرد.

روز دوشنبه پس از 70 روز، سعدالدین حریری مامور تشکیل دولت جدید لبنان اعلام کرد ترکیب دولت جدید را بر اساس فرمول"15-10-5" به رئیس جمهوری تقدیم کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها