در قلعه حسن خان

صحنه قتل 6 نفر بازسازی می شود

پس از بازداشت فردی که مهمات جنگی را به متهم به قتل 6 نفر و مجروح کردن 12 نفر در قلعه حسن خان «شهر قدس» فروخته بود، بازسازی صحنه جنایت ها به زودی انجام می شود.
کد خبر: ۲۷۸۳۰۹

قاضی ولیعهدی در گفتگو با ایسنا، در این‌باره اظهار کرد: «علی.پ» که یکهزار گلوله کلاشینکف و 100 گلوله کلت را به «محمد» 65 ساله فروخته بود، شناسایی، بازداشت و با صدور قرار روانه زندان شده است.

رئیس شعبه 103 دادگاه کیفری شهر قدس، با اشاره به این‌که ماموران 800 گلوله کلاشینکف را از متهم به قتل کشف کردند و متهم ادعا می‌کند در صحنه قتل 200 گلوله شلیک کرده، افزود: متهم به قتل، یک هزار گلوله کلاشینکف را با پرداخت 30 میلیون و 500 هزار ریال و 100 گلوله کلت را با پرداخت 5 میلیون ریال از علی خریداری کرده است. علی در بازپرسی مدعی شده است که این مهمات را از غرب کشور خریداری کرده است.

وی با بیان این‌که پرونده برای بازسازی صحنه قتل‌ها در حال تکمیل است و گزارش‌هایی از مراجع انتظامی واصل شده، گفت: نظریه پزشکی قانونی درباره علت مرگ 6 نفر از مقتولان و مصدومیت 12 نفر واصل نشده و به محض وصول نظریه‌ها، بازسازی صحنه قتل‌ها آغاز می‌شود.

معاون حوزه قضایی شهر قدس درباره آخرین وضعیت جسمی مصدومان حادثه گفت: از مجموع 12 مصدوم 2 نفر هنوز در بیمارستان بستری هستند و مابقی به لحاظ بهبود وضعیت‌شان از بیمارستان مرخص شده‌اند.

ولیعهدی با اشاره به تفهیم اتهام قتل‌های عمدی و ایراد ضرب و جرح عمدی به «محمد» از سوی بازپرس و انتقال وی به زندان، گفت: این متهم در بازداشتگاه آگاهی قصد خودکشی داشت و به همین لحاظ او را به زندان رجایی‌شهر منتقل کردیم.

وی درباره مصدومیت متهم به قتل و اقدامات درمانی صورت گرفته برای وی گفت: تیری به صورت سطحی به سینه وی اصابت کرده بود که اقدامات درمانی برای وی صورت گرفته است.

معاون حوزه قضایی شهر قدس درباره اقدامات اولیای دم و شاکیان متهم، گفت: 4 نفر از اولیای دم مقتولان و 4 نفر از مصدومان حادثه تاکنون شکایت کرده‌اند و درخواست رسیدگی به پرونده را دارند.

محمد 65 ساله اول شهریور ماه با انگیزه‌ اختلافات خانوادگی و به وسیله‌ یک اسلحه کلاشینکف اقدام به قتل 6 نفر و مجروح کردن 12 نفر کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها