دادیار جنایی در گفتگو با «جام‌جم» خبر داد

شکنجه دختر جوان در مخفیگاه باند تولید مواد روانگردان

گروه حوادث: اعضای باند تولید مواد مخدر روانگردان که با ربودن دختر 24 ساله او را چند روز زندانی کرده و بارها او را با آتش سیگار مورد شکنجه قرار داده بودند، دستگیر شدند. غلامرضا سلیمانی، دادیار شعبه دوم دادسرای جنایی با اشاره به پرونده اتهامی اعضای این باند که 2 مرد و و 3 زن جوان هستند به «جام‌جم» گفت: چند روز پیش دختر 24 ساله‌ای به اتفاق مادر خود با حضور در دادسرای جنایی تهران شکایتی را علیه اعضای این باند مطرح کردند.
کد خبر: ۲۷۷۷۲۶

دختر جوان با نشان دادن دست‌های خود که بشدت با آتش سیگار سوزانده شده بود در شرح شکایت خود گفت: چندی قبل با جوانی به نام علی که خود را مهندس معرفی می‌کرد آشنا شدم و این جوان بیان کرد قصد دارد با من ازدواج کند.

شاکی اضافه کرد: پس از چند مرتبه که علی در مسیرم قرار گرفت با او ارتباط برقرار کردم تا این که یک روز به اتفاق او به خانه‌ای که بیان می‌کرد متعلق به خودش است رفتیم؛ اما در این محل با مشاهده انواع تجهیزات آزمایشگاهی و مواد اولیه متوجه شدم علی با همدستی 3 زن و یکی از دوستانش به تولید مواد مخدر روانگردان شیشه اقدام می‌کنند.

زندانی شدن دختر جوان

دختر جوان اضافه کرد: قصد ترک محل را داشتم که علی و همدستانش به سوی من حمله‌ور شدند و پس از ضرب و جرح به مدت یک هفته مرا در یکی از اتاق‌های این محل با دست و پای بسته زندانی کردند.

وی اضافه کرد: در این مدت به دفعات از سوی علی مورد آزار و اذیت و شکنجه با آتش سیگار قرار گرفتم و سرانجام پس از التماس‌هایم علی مرا به شرطی که درخصوص محل و نحوه فعالیت آنها با کسی حرفی نزنم، آزاد کرد.

قاضی جنایی افزود: این دختر بیان کرد پس از چند روز بار دیگر علی در مسیرم قرار گرفت و با تهدید اقدام به ربودن دوباره من کرد و 3 روز پس از آن که مرتبه دیگر ربوده شده بودم موفق به فرار شدم و تصمیم گرفتم به اتفاق مادر خود برای ارائه شکایت به دادسرا مراجعه کنم.

دستور دستگیری

سلیمانی اضافه کرد: پس از شکایت دختر 24‌ساله دستور قضایی لازم برای پیگیری و تحقیق در ارتباط با اظهارات دختر جوان صادر شد و در اولین مرحله از تحقیقات ماموران اداره 16 پلیس آگاهی محل تولید مواد مخدر روانگردان درشرق تهران را شناسایی کردند؛ اما مشخص شد یک روز پیش از حضور ماموران در محل، ساکنان خانه اقدام به حمل اثاثیه و ترک محل کرده‌اند.

دادیار شعبه دوم دادسرای جنایی اضافه کرد: پس از تحقیق از همسایه‌ها، خودرویی که ساکنان خانه با استفاده از آن لوازم را حمل کرده بودند شناسایی و با تحقیق از مرد راننده آدرس جدید اعضای این باند شناسایی شد. با دستور قضایی 5‌متهم پرونده دستگیر و علاوه بر کشف مقادیری مواد مخدر روانگردان، مقادیری مواد اولیه همراه تجهیزات مربوط به تولید شیشه از آنها کشف و ضبط شد.

انکار و اعتراف

سلیمانی اظهار کرد: پس از تحقیق از متهمان آنها ابتدا منکر آزار و شکنجه دختر 24 ساله شدند اما پس از مواجهه، آنها به جرم خود اعتراف کردند.

با بررسی سوابق متهمان مشخص شد همه آنها دارای تحصیلات دانشگاهی هستند و یکی از زن‌های دستگیر شده همسر یکی از متهمان مرد است.

دادیار جنایی اضافه کرد: در ادامه این تحقیقات معلوم شد تمامی اعضای باند به مواد مخدر روانگردان اعتیاد دارند و سرکرده این باند به بهانه ازدواج و خواستگاری اقدام به اغفال و فریب دختران می‌کرده است.

سلیمانی تصریح کرد: با صدور قرار قانونی در ارتباط با بازداشت این متهمان، دستور ادامه تحقیق درخصوص دیگر عوامل مرتبط با این باند صادر شد و تحقیق در این زمینه ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها