میرعابدین کابلی در گفتوگو با ایسنا، درباره جلسهای که بهتازگی در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان خوزستان برای بررسی عرصه و حریم شوش برگزار شده بود، اظهار داشت: بهدلیل آنکه مطرح شده است، در این جلسه هیأت راهبردی پایگاه شوش نیز حضور داشتند، حضور خود را در جلسه را تکذیب میکنم. مگر اینکه اعضای هیأت راهبردی را تغییر داده باشند.
او گفت: هیأت پیشین، گمانهزنی و تعیین حریمی را برای شهر باستانی شوش انجام داده است و اگر ایرادی هم در کار آنها باشد، در حدی نیست که بخواهند تعیین حریم را دوباره انجام دهند.
وی همچنین با اشاره به اینکه تا جایی که اطلاع دارم، عضو دیگر هیأت راهبردی شوش مهدی رهبر نیز در آن جلسه حضور نداشته است، بیان کرد: چنین مسائلی باید در یک جمع کارشناسی مطرح شوند و در یک چنین جمعی، فرماندار، شهردار و حتا پیمانکار نقشی ندارند.
غلامعلی باغبان مدیر پایگاه پژوهشی محوطه تاریخی شوش چندی پیش گفت: در جلسهای که در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری خوزستان برگزار شد، کمیته راهبردی پایگاه پژوهشی شوش خواستار آن شد که در طراحی نقشهی عرصه و حریم تاریخی شوش، واقعیتهای شهرسازی لحاظ شوند و در نقشه پیشین تجدید نظر یا نقشه جدیدی از سایت تهیه شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم