محمدی تاکید کرد:

اصلاح معیارهای مورد نظر AFC توسط باشگاه‌ها

رئیس سازمان لیگ از تمام باشگاه‌های لیگ برتر خواست برای کاهش نیافتن سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا ، در زمان باقیمانده تا حضور ناظران AFC استانداردهای مورد نظر آنها را رعایت کنند.
کد خبر: ۲۷۴۷۷۵

به گزارش مهر ، عزیزالله محمدی رئیس سازمان لیگ برتر روز یکشنبه ضمن بیان مطلب فوق افزود: روزگذشته (شنبه) فرم‌های مخصوص AFC برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا در سال 2011 که شامل 10 آیتم مختلف بود، را پر و ارسال کردیم.

وی اضافه کرد: پس از دریافت این فرم‌ها نمایندگان AFC برای بررسی وضعیت نهایی باشگاه‌ها به ایران می آیند. لیگ ایران در دوره گذشته بازدیدها 340 امتیاز کسب کرد تا 4 سهمیه کامل جهت حضور در لیگ قهرمانان آسیا را بدست آورد اما اگر در این دوره امتیاز لازم را کسب نکنیم و یا نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا در عمل ببینند موارد اعلام شده به آنها اجرایی نشده است، امکان کاهش سهمیه ایران در این مسابقات زیاد است.

رئیس سازمان لیگ خاطرنشان کرد: نمایندگان AFC از اوایل مهرماه تا اواخر آذرماه برای بازدید از امکانات باشگاه‌ها و ورزشگاه‌ها به ایران می آیند تا موارد اعلام شده در فرم‌ها را با شرایط موجود تطبیق دهند.

وی اضافه کرد: از همه باشگاه‌ها درخواست می کنم ضمن حل مشکلات ورزشگاه‌ها بر اساس آیتم‌های مورد نظر AFC، اساسنامه‌های تجاری خود را با 6 آیتم مدنظر نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا تطبیق دهند تا در زمان بازدید، ایراد خاصی از آنها گرفته نشود.

عزیزالله محمدی گفت: امیدواریم با حمایت باشگاه‌ها، بتوانیم رضایت نمایندگان AFC را برای کسب 4 سهمیه کامل لیگ قهرمانان آسیا جلب کرده تا سهمیه خود در این مسابقات را حفظ کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها