کجای دنیا این طور رفتار می‌شود؟

قلعه‌نویی: 3 امتیاز بازی با مس را می‌خواهیم

گروه ورزش: امیر قلعه‌نویی ابراز امیدواری کرد، سپاهان در نخستین بازی رسمی داخل خانه‌اش در روز شنبه، 3 امتیاز پیروزی بخش بازی را از آن خود کرده، دل هوادارانش را شاد کند. سرمربی سپاهان در ارتباط با این بازی گفت: مس تیم خودم است. من با مردم کرمان و مسوولان مس رابطه خوبی دارم و آنها تیمی حرفه‌ای در اختیار دارند؛ اما چون در ابتدای لیگ قرار داریم، همه تیم‌ها به زمان نیاز دارند. با این حال ما دنبال بازی تهاجمی هستیم. مس هم در 50 متر جلویی تیم بسیار خوبی است؛ اما آنها هم مانند تمام تیم‌ها نقاط ضعفی دارند و اجازه بدهید که درباره این نقاط ضعف صحبت نکنم.
کد خبر: ۲۷۲۶۸۲

وی در عین حال از این‌که مجبور است بازیکنان ملی‌پوش تیمش را 24 ساعت قبل از بازی با مس تحویل بگیرد، گله کرد و گفت: کجای دنیا 24 ساعت پیش از بازی لیگ، بازیکنان ملی‌پوش به تیم‌هایشان برمی‌گردند؟

امیر قلعه‌نویی درباره بازگشت بازیکنان ملی‌پوش تیم‌ها در بامداد روز جمعه نیز به ایسنا گفت: تا ما می‌آییم شکل بگیریم، بازیکنان ما یا با تیم ملی به سفر می‌روند یا با تیم امید. کجای دنیا بازیکن صبح جمعه می‌رسد و شنبه بازی می‌کند؟ نمی‌گویم این مشکل تنها مختص سپاهان است، استقلال هم همین مشکل را دارد. قانون می‌گوید بازیکن باید 48 یا 72 ساعت قبل از بازی به تیم‌ اضافه شود؛ اما اینجا 24 ساعت قبل بازیکن در اختیارمان قرار می‌گیرد؛ 24 ساعتی که تمرین چندان جدی هم در آن برگزار نمی‌شود.

قلعه‌نویی درباره عذرخواهی باشگاه نانت فرانسه بابت امضای قرارداد با ابراهیم توره گفت: جای تعجب است که چگونه یک بازیکن حرفه‌ای این‌چنین با آرمان و کیان یک کشور بازی می‌کند. توره یک بازیکن نیست. او سفیر کشورش است؛ اما این که چطور با آبرو و حیثیت کشورش بازی می‌کند، جای تاسف دارد. مطمئنا با بازگشت او باشگاه تصمیم‌گیری می‌کند.

وی همچنین درباره اظهارنظر علی پروین که گفته حاضر است او را با واعظی آشتیانی آشتی دهد، گفت: من با کسی قهر نیستم که بخواهم آشتی کنم؛ اما پروین لطف دارد و من از استاد خودم تشکر می‌کنم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها