بن بست در صدور رای علیه پلیس نژادپرست آمریکایی

جام جم آنلاین - هیات منصفه در لس آنجلس اعلام کرد قادر به صدور حکم علیه پلیس سفیدپوستی که نوجوان 16 ساله سیاه پوست را سال قبل کتک زد ، نیست .
کد خبر: ۲۷۰۳۹
آسوشیتدپرس به نقل از هیات منصفه گزارش داد آنها درباره جرمی مورس افسر 25 ساله را به اتهام رفتار خشونت آمیز هنگام دستگیری دوناوال جکسون گناهکار بشناسند ، به بن بست رسیده و نمی دانند چه حکمی علیه وی صادر کنند.
رسانه ها ، دادگاه جرمی مورس را شبیه دادگاه رادفی کینگ در وست کاست سیتی می دانند که 10 سال پیش رخ داد و باعث شورش ها و طغیان های عمومی سیاهان در لس آنجلس شد.
در فیلمی که هنگام کتک زدن دوناوان سال قبل گرفته شد نشان می دهد که جرمی مورس نوجوان مذکور را که مسلح نبوده با خشونت فراوان بازداشت می کند.
پخش این فیلم موج بزرگی از احساسات طبقه سیاه پوست را در جامعه امریکا برانگیخت .
گفته می شود در هیات منصفه ای که اعلام بن بست در دادگاه را تایید کرده تنها یک فرد سیاه پوست وجود دارد که این موضوع نیز باعث بحث های زیاد دراین باره شد.
اجتماع بزرگی هم که پشت درب دادگاه ایستاده بودند پس از شنیدن رای لب به اعتراض گشوده و آن را به جوک تشبیه کرده و یکسره فریاد زدند که این عدالت نیست.
کارشناسان می گویند: 2 ماه وقت هست تا دادگاه مجدد ، شروع به کار کند و اگر جرمی مورس و شریک 26 ساله اش گناهکار شناخته شوند باید 3 سال زندان را تحمل کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها