رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیر:

ارایه آموزش های مجازی توسعه می‌یابد

دکتر محمد تقی بطحایی رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی ، این دانشگاه را از موفقترین دانشگاه ها در طرح پذیرش دانشجوی مجازی دانست و گفت: ارایه آموزش های مجازی در این دانشگاه توسعه می‌یابد.
کد خبر: ۲۶۸۶۸۴

 به گزارش ایسنا ، رییس دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی افزود: در حال حاضر دانشگاه صنعتی خواجه نصیر در سه رشته مهندسی صنایع ، کامپیوتر و IT به صورت مجازی دانشجو می‌پذیرد.

وی اضافه کرد: امسال سومین دوره پذیرش دانشجویان مجازی را در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی طی می‌کنیم و به دنبال توسعه این آموزشها در دانشگاه هستیم.

رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیر در رابطه با تعداد دانشجویان این دوره‌ها، اظهار کرد: در دوره نخست تعداد زیادی دانشجو پذیرفتیم اما در حال حاضر این تعداد متعادل شده و به 60 دانشجو رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها