با آنفلوانزای خوکی مقابله می‌شود

موافقت مجمع فقه با تاخیر در حج

مجمع بین‌المللی فقه اسلامی درخواست علمای مصر و عربستان به منظور تأخیر در ادای فریضه حج امسال از سوی برخی گروهها را در راستای مقابله با شیوع آنفلوآنزای خوکی تائید کرد.
کد خبر: ۲۶۸۳۳۱
به گزارش ایلنا، عبدالسلام عبادی، دبیرکل مجمع بین المللی فقه اسلامی در جده دراین باره گفت: شریعت اسلام بر ادامه زندگی بشر تلاش می کند و مانع هر چیزی است که به سلامتی آنها ضرر می رساند .

وی افزود: هنگامیکه نظر پزشکان و کارشناسان بر این است که به منظور جلوگیری از ابتلا به این بیماری باید زنان باردار، سالمندان و کودکان و یا گروههای دیگر حج خود را با تأخیر انجام دهند، نبابراین ضرورتی برای اصرار بر این مسئله وجود ندارد و بر اساس شریعت اسلام باید از آن جلوگیری به عمل آید.

عبادی یاد آورشد: نظر فقها محترم است و ما نیز به عنوان مجمع بین المللی فقه به نظر کارشناسان و ادامه زندگی مسلمانان احترام می گذاریم .

این مجمع درخواست علمای مصر و عربستان را به منظور تأخیر در ادای فریضه حج امسال از سوی برخی از گروهها تأیید کرد.

دبیرکل مجمع بین المللی فقه اسلامی با اشاره به اینکه این مسئله نیازمند بررسیهای مختلف است، تصریح کرد: طی برگزاری نشست مشترک وزیران بهداشت عرب با نمایندگان سازمان بین المللی بهداشت ممنوعیت حج افراد بالای 65 سال و زنان باردار و افرادی که بیماریهای فشار، قند، کلیوی دارند را مطرح شد و ما نیز این مسئله را تأیید می کنیم.

آنفلوانزای خوکی که اکنون به آنفلوانزای نوعAتغییر نام داده است از ابتدای امسال تاکنون 160 کشور را درگیر کرده است.

درحال حاضر درعربستان بیش از 400 نفر به این بیماری مبتلا شدند و درکشور نیز 16 نفر که 12 نفرآنها را عمره گزاران تشکیل می دهند به این بیماری مبتلا شدند.

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که سرعت همه گیری این بیماری در جهان بسیار بالاست و کشورها باید درپی ساخت واکسن باشند.

تاکنون درجهان وایران واکسنی دراین زمینه ارائه نشده است وصرفا در زمینه پیشگیری و درمان بعداز ابتلا موارد بهداشتی اعلام شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها