گرد و غبار همچنان در سیستان و بلوچستان

کارشناس پیش‌بینی هواشناسی ‌سیستان و بلوچستان گفت: گرد و غبار همچنان در جنوب سیستان و بلوچستان ادامه دارد.
کد خبر: ۲۶۸۲۱۷

 حسینعلی حسین‌آبادی امروز در گفتگو با فارس در زاهدان اظهار داشت: بر‌اثر جریانات شمالی استان که به سمت جنوب حرکت می‌کند و گرد و غبار موجود در غرب کشور سبب به وجود آمدن گرد و غبار در جنوب سیستان و بلوچستان شده است.

وی افزود: در قسمت شمال سیستان و بلوچستان هم وزش باد و گرد و خاک شدید پیش‌بینی می‌شود.

حسین‌آبادی تصریح کرد: طی 24 ساعت گذشته سرعت باد در زابل 68 کیلومتر و افقی را هم در منطقه فرودگاهی زابل به دو کیلومتر کاهش داده است.

کارشناس پیش‌بینی هواشناسی استان خاطرنشان کرد: در حال حاضر سرعت باد در شمال استان 40 کیلومتر و دید افقی هم 10 کیلومتر است.

یو با اشاره به اینکه طی 48 ساعت آینده دریای عمان مواج خواهد بود، گفت: ارتفاع موج در دریای عمان به 6 تا 8 پا و گاهی به 10 تا 12 پا خواهد رسید.

حسین‌آبادی بیان کرد: در نقاط مرتفع و کوهستانی جنوب و مرکز استان رشد ابر و رگبار و رعد و برق پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس پیش‌بینی هواشناسی استان با بیان اینکه طی 24 ساعت گذشته ایرانشهر با 44 درجه گرم‌ترین و زاهدان با 17 درجه خنک‌ترین شهرهای استان بوده‌اند گفت: پیشینه دمای امروز زاهدان به 37 تا 39 و کمینه دمای امشب به 18 تا 20 درجه خواهد رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها