گرد و غبار بخشی از استان کرمانشاه را تعطیل کرد

موج جدید گرد و غبار امروز ادارات دولتی و بانکهای شهرستانهای گیلانغرب، سرپل ذهاب، قصر شیرین و ثلاث باباجانی در استان کرمانشاه را به تعطیلی کشاند.
کد خبر: ۲۶۶۱۸۲

به گزارش مهر ، بر اساس اعلام هواشناسی استان کرمانشاه گرد و غباری که از سمت کشور عراق وارد شهرستانهای مرزی شده حدود 10 برابرحد مجاز است که باعث کاهش دید و افزایش آلودگی در این شهرستانها شده است.

در حالیکه سایر شهرهای استان نیز در حد کمتری با این مشکل روبرو هستند، میزان دید در شهرستان گیلانغرب حدود 200 متر و در شهرستان قصر شیرین حدود 500 متر اعلام شده است.

پیش بینی می شود گرد و غبار تا آخر وقت امروز نیز در شهرستانهای مرزی ادامه داشته و از روزهای پنج شنبه و جمعه کاهش یابد.

هفته های گذشته نیز گرد وغبار شدید در بسیاری از شهرهای این استان کاهش دید را به کمتر از100متر و در برخی مناطق به کمتر از 50 متر رساند و بسیاری از پروازهای فرودگاه کرمانشاه نیز بر اثر این پدیده لغو شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها