فرمانده نیروی انتظامی خبر داد:

اجرای طرح امنیت اجتماعی ادامه دارد

گروه جامعه: ‌فرمانده‌ نیروی انتظامی ‌از اجرای مجدد طرح امنیت اجتماعی و انضباط اجتماعی در آینده نزدیک خبر داد و تاکید کرد: بنا نیست هیچ تغییری متاثر از انتخابات در طرح‌های پلیس ایجاد شود. سردار اسماعیل احمدی‌مقدم گفت: طرح‌های پلیس در زمان انتخابات مسکوت ماند و حتی خدمات جاری نیروی انتظامی‌‌ نیز قطع شد به طوری که پلیس 110 نمی‌توانست ماموریتی را انجام دهد.
کد خبر: ۲۶۴۷۱۶

وی با اشاره به این که میزان وقوع سرقت در این ایام دو برابر شده بود، افزود:‌ جو قابل قبولی در جامعه حاکم نبود و مردم تحت فشار قرار گرفتند که نسخه‌ این بی نظمی‌ها اجرای قاطعانه طرح‌ها و استقرار نظم اجتماعی است.

سردار احمدی‌مقدم ادامه داد: هیچ گونه تغییری در برنامه‌های پلیس متاثر از انتخابات صورت نمی‌گیرد، اما در مسیر اجرای بهینه طرح‌ها هر تغییری که لازم باشد، انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی با بیان این که شاید اگر مظاهر بداخلاقی در جامعه به حداقل برسد برخوردها نیز حداقلی می‌شود، گفت: تلاش پلیس این است که طرح‌هایش بیشتر هشداری، فرهنگی و آموزشی باشد و همچنین در اجرای طرح‌ها در برخورد با خانم‌ها از ماموران زن استفاده شود.

به گفته‌ سردار احمدی‌مقدم، در اجرای طرح‌های پلیس بنا شد که این طرح‌ها منحصر به خانم‌ها نباشد که این موضوعات نیز بازنگری شده و در حال اجراست؛ اما این طرح‌ها تعطیل نشده است.

برداشتن گشت ارشاد، خیال باطل است

وی تصریح کرد:‌ اگر برداشتن گشت ارشاد، نمادی از بازگشت مظاهر مفاسد اجتماعی در جامعه تلقی شود، یک خیال باطل است اما اگر احساس شود با توجه به شرایط جامعه دیگر نیازی به گشت ارشاد نیست، برای تضمین چنین شرایطی پلیس نیز بیکار نیست که گشت ارشاد را به خیابان بیاورد.

سردار احمدی‌مقدم ادامه داد: حضور گشت ارشاد ناشی از یک نیاز در جامعه بود که اگر این نیاز برطرف شود، این امکان وجود دارد که گشت ارشاد هم برداشته شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها