حق با شماست

نبود شوراهای حل اختلا‌ف در کاشان

حسینی از کرج: قانون معافیت‌های سربازی برای آنهایی که چهار برادر در یک خانواده‌اند، مدت‌هاست به تصویب رسیده، ولی تاکنون اجرا نشده است و پادگان‌ها اظهار می‌کنند هنوز بخشنامه‌ای در این ارتباط به دستشان نرسیده است.
کد خبر: ۲۶۳۸۶۶

یک هموطن: در دادگستری کاشان، قانون شوراهای حل‌اختلاف به اجرا درنمی‌آید و پرونده‌های زیر 5 میلیون تومان به جای این که در شوراها پیگیری شوند، در دادگاه به آنها رسیدگی می‌شود که این امر موجب اتلاف وقت و ایجاد مشکلات زیادی برای هموطنان این شهرستان شده است.

یک شهروند: 52 سال دارم و 10 سال است بیکارم و در حال حاضر کارگر روزمزد هستم، ولی سهام عدالت به من و خانواده‌ام تعلق نگرفته است.

محمدی از قم: 3 ماه از سال جدید می‌گذرد، ولی تاکنون هیچ افزایش حقوقی برای کارکنان بانک ملی در نظر گرفته نشده است و از سهام عدالت نیز خبری نیست.

یک معلم: معلمان نیروی آزاد که در مدارس غیرانتفاعی مشغول به کار هستند، از سال 69 رسمی نشده‌اند و قراردادشان با سازمان تامین اجتماعی است،‌ و از آنجا که 8 ساعت کار از شرایط کاری این سازمان است، به این قشر از معلمان حق‌مسکن، اولاد و.... تعلق نمی‌گیرد، حال سوالم از این عزیزان این است که مگر ساعت درسی مدارس 8 ساعت در روز است که از معلمان 8 ساعت کار انتظار می‌رود، همچنین از آموزش و پرورش درخواست دارم تا با تغییر بیمه معلمان آزاد از تامین اجتماعی به خدمات کشوری، این خلا‡ را جبران کند تا این گروه از فرهنگیان نیز به حق و حقوق خود برسند.

مجید یعقوبی از ایلام: در استان ایلام جایگاه سوخت گاز سی‌ان‌جی بسیار محدود است و رانندگان مجبورند برای سوختگیری، ساعات زیادی را در این جایگاه‌ها سپری کنند.

در پی درج پیامی مورخ 16/2/88 روابط عمومی بانک ملی ایران با ارسال دورنگاری اعلام کرد: روز 27 فروردین امسال، آقای احمدی به شعبه مراجعه و تقاضای مبلغ 50 میلیون ریال وجه به صورت چک رمزدار برای مصرف روز بعد در شهر اصفهان می‌کند، متصدی شعبه ضمن راهنمایی وی اعلام می‌کند: چک رمزدار به صورت حواله چک غیرقابل استفاده و واگذاری است و در عین حال، فردا روز جمعه است و صدور این چک، مشکل شما را رفع نخواهد کرد. در ادامه آقای احمدی تقاضای ایران چک کرده و پس از دریافت آن بدون شمارش در جلوی باجه، آن را در وسط شعبه شمارش می‌کند که متاسفانه دو سارق از پشت به وی حمله و ظرف چند ثانیه، چک‌ها را سرقت می‌کنند. سپس وی به مسوول شعبه معترض می‌شود که رئیس شعبه با ارائه پیشنهادی ضمن انجام هماهنگی‌های لازم بسرعت فیلم واقعه را در قالب لوح فشرده تهیه و به ایشان تحویل می‌دهد. افزون بر این که با هماهنگی با ماموران آگاهی، در همان روز سارقان دستگیر می‌شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها