معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد در گفتگو با مهر اظهار داشت: به دنبال توزیع مناسب رشته های مختلف در تمامی شهرها هستیم تا هر دانشجو بتواند در شهر خودش و در رشته مورد علاقه اش مشغول به تحصیل شود.
وی اضافه کرد: البته برخی از رشته ها محدودتر هستند و در تمامی شهرها وجود ندارند اما دانشگاه آزاد به دنبال توزیع مناسب رشته ها است و در راستای بومی گزینی بر اساس برنامه های تدوین و ابلاغ شده تلاش کرده است که هیچگونه محرومیتی برای داوطلبینی که رشته ای در محل زندگیشان وجود ندارد اتفاق نیفتد.
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد گفت: نسبت به موضوع بومی گزینی در کنکور دانشگاه آزاد اسلامی توجه ویژه ای وجود دارد و در بومی گزینی به دنبال رضایت مندی داوطلبان هستیم.
800 هزار داوطلب در کنکور رشته های غیرپزشکی دانشگاه آزاد در روزهای 11 و 12 تیرماه در 209 حوزه امتحانی داخل کشور و 6 حوزه امتحانی خارج از کشور به رقابت پرداختند. آمار دقیقی از داوطلبانی که شهر خود را به عنوان گزینه نخست انتخاب کرده اند در دست نداریم.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....