با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی استان مرکزی

سارقان منازل به دام قانون افتادند

کارآگاهان پلیس آگاهی استان مرکزی ، باندی را که اقدام به سرقت از منازل می‌کردند ، شناسایی و دستگیر کردند.
کد خبر: ۲۶۳۵۴۶

به گزارش ایسنا ، سرهنگ احمدی ـ سرپرست پلیس آگاهی استان مرکزی ـ در تشریح این خبر ، گفت: در پی سرقت ‌های متعدد منازل در سطح شهرستان اراک و وصول پرونده‌ها به پلیس آگاهی استان مرکزی، موضوع در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان با بررسی موضوع ، نحوه ، شگرد سارقان و نیز جغرافیای سرقت ‌های انجام شده پی به حضور سارقان حرفه‌ای در منطقه بردند لذا در این راستا تحقیقات وسیع و گسترده‌ای را شروع کردند و توانستند با تعقیب و مراقبت ‌های شبانه‌روزی ، سارقان را که قصد فرار با خودروی حامل اموال مسروقه را داشتند، دستگیر کنند.

سرپرست پلیس آگاهی استان مرکزی عنوان کرد: پس از انتقال سارقان و اموال مسروقه به اداره آگاهی استان، متهمان تحت تحقیقات علمی پلیسی قرار گرفته و به ده‌ها فقره سرقت که معمولا در ایام تعطیل و اواخر هفته انجام می‌دادند، معترف شدند.

به گزارش اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا ، سرهنگ احمدی گفت: با ادامه تحقیقات از متهمان، آنان نام همدستان و نیز مالخران را که با آنان همکاری داشتند، بیان کردند که تلاش در جهت شناسایی و دستگیری آنان نیز ادامه دارد. در نهایت امر اموال مسروقه به صاحبان اموال برگردانده شده و متهمان روانه زندان شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها