عبدالله دوم در دیدار با براون:

اقدامات یک جانبه اسرائیل باید متوقف گردد

ملک عبدالله دوم پادشاه اردن در دیدار با گوردون براون نخست وزیر انگلیس در لندن بر ضرورت توقف اقدامات یک جانبه اسرائیل تاکید کرد.
کد خبر: ۲۶۱۳۸۲

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الدستور اردن، در دیدار گوردون براون نخست وزیر انگلیس با ملک عبدالله دوم پادشاه اردن در امان، دو طرف بر ضرورت افزایش تلاشها در زمینه حل منازعات فلسطین با رژیم صهیونیستی تاکید کردند.

در این دیدار مذاکرات جدی بر پایه تشکیل دو کشور، از مهمترین راه های برون رفت از مسئله منازعات فلسطین اعلام شد.

ملک عبدالله دوم پادشاه اردن در این دیدار با تاکید بر ضرورت افزایش تلاش های بین المللی در حل مسئله فلسطین، افزود: صلح پایدار در خاورمیانه منوط به حل این منازعات است.

وی با اشاره به طرح صلح کشورهای عربی، تشکیل کشور فلسطین بر خاک این سرزمین در غزه و کرانه باختری و تضمین امنیت این کشور را از مهم ترین پایه های حل این منازعات دانست.

از طرفی نخست وزیر انگلیس حتی بدون اشاره ای کوچک به مسئله فلسطین بر ضرورت گسترش همکاری های دوجانبه در زمینه انرژی تاکید کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها