به گزارش فارس ، ساعت 19 عصر چهارشنبه 13 خرداد مأموران کلانتری 171 مصطفی خمینی از وقوع یک فقره آتش سوزی عمدی یک خودروی پیکان در حاشیه یکی از اتوبانهای جنوب تهران با خبر شدند.
مأموران با حضور در محل حادثه دریافتند یک خودروی پیکان سفید رنگ در حالی که درهای آن باز گذاشته شده به آتش کشیده شده و در حال سوختن است.
اصغرزاده ، بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران درباره این پرونده گفت: مأموران پس از خاموش کردن آتش این خودرو دریافتند به فاصله 10 متری از این خودرو یک جسد رها شده است.مأموران جسد را بررسی کردند و دریافتند این جسد آثار ضربات متعدد قمه دارد و به طور قطع این آثار و جراحات باعث مرگ این فرد شده است.
وی افزود: بررسی بیشتر نشان داد جسد متعلق به مرد جوانی به نام میثم 21 ساله است که صاحب این خودرو بوده و از 24 ساعت قبل خانوادهاش اعلام فقدان وی را به مأموران پلیس اطلاع دادهاند.با توجه به این موضوع که قاتل یا قاتلان خودرو را به آتش کشیده بود و آن را به سرقت نبرده بودند این فرضیه قوت گرفت که قتل به واسطه سرقت نبوده بلکه دلایل دیگری داشته است.
بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران افزود: با ادامه تحقیقات یک دختر جوان شناسایی شد که با میثم در ارتباط بوده است به همین دلیل این فرد به سرعت دستگیر شد تا در خصوص وی تحقیقات انجام شود. این دختر جوان مدعی شد با میثم ارتباط داشته است و همین امر باعث شده تا داییهای وی از این موضوع ناراحت شده و قصد کشتن میثم را داشته باشند.
اصغرزاده گفت: این دختر جوان با داییهای خود یک قرار صوری گذاشته تا مأموران موفق شوند این افراد را دستگیر کنند اما این افراد در هنگام قرار متواری شدند.
تحقیقات برای دستگیری این افراد ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم