به گزارش دفتر مقام معظم رهبری، آیت الله خامنه ای در این دیدار با تاکید بر لزوم حفظ آرامش و متانت خاطرنشان کردند: در دوره های قبلی انتخابات نیز برخی افراد و نامزدها مسائلی داشتند که آن را از طریق شورای نگهبان به عنوان مرجع قانونی رسیدگی به شکایات انتخاباتی، پیگیری کردند و طبعا در این دوره نیز مسائل باید از طریق قانونی دنبال شود.
ایشان با اشاره به نامه آقای موسوی به شورای نگهبان افزودند: به شورای نگهبان تاکید شده است که با دقت به این نامه رسیدگی شود.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تحریکات دشمن و برخی طراحی های پشت صحنه برای به آشوب کشاندن خیابانها، خطاب به آقای موسوی افزودند: جنس شما با اینگونه افراد متفاوت است و لازم است کارها را با متانت و آرامش پیگیری کنید.
حضرت آیت الله خامنه ای با تحسین حضور بی سابقه مردم در انتخابات 22 خرداد افزودند: به یاری پروردگار، انتخابات با اتقان، صحت و آرامش خوبی برگزار شد و شما هم مسائل موردنظر را از طریق قانونی پیگیری کنید.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد