یوناتن بت کلیا نماینده عاشوریان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به رفتار سیاسی و اجتماعی پس از انتخابات مردم و نامزدهای این انتخابات گفت: تمدن و فرهنگ و شخصیت بیانگر همه چیز می باشد و از آنجا که ایران کشوری با تمدن و با فرهنگ است ملت ایران باید این تمدن و فرهنگ را به رخ همه جهانیان بکشاند و با رفتار درست خود آن را به همه نشان دهد.
وی با بیان اینکه برخی از برخوردهای صورت گرفته پس از انتخابات چندان مناسب نبود ، گفت: در حال حاضر که نتیجه انتخابات مشخص شده است همه باید دست اخوت و برادری دهند و به کمک دولت بشتابند و نباید با اظهارات و رفتارهای خود ، مملکت را زیر سوال ببرند.
نماینده عاشوریان گفت: همه باید به همدیگر احترام بگذارند و حضور گسترده مردم در پای صندوق های رای و این پیروزی را هم به هم تبریک بگویند و آن را زمینه ساز حرکت بسوی پیشرفت قرار دهند.
بت کلیا گفت: اگر بحث هایی در خصوص انتخابات وجود دارد می توان با نشستن کنار یکدیگر با بررسی آنها را حل کرد.
جام جم آنلاین-یوسف اسدی
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم