توزیع کارت کنکور تا 30 دقیقه قبل از آزمون

گروه جامعه: معاون سازمان سنجش آموزش کشور تعداد کارت‌های صادر شده برای کنکور 88 را یک میلیون و 340 هزار کارت اعلام کرد و گفت: داوطلبانی که در 2 گروه آزمایشی کنکور سراسری 88 ثبت‌نام کرده‌اند، باید 2 کارت ورود به حوزه امتحانی داشته باشند. ابراهیم خدایی با بیان این مطلب افزود: تعداد یک میلیون و 340 هزار کارت برای داوطلبان کنکور 88 صادر می‌شود که شمار نفراتی که کارت را دریافت می‌کنند، یک میلیون و 252 هزار نفر است.
کد خبر: ۲۵۹۰۸۵

معاون سازمان سنجش گفت: کارت کنکور سراسری 88 از اول تا سوم تیرماه به صورت اینترنتی توزیع می‌شود؛ اما تا نیم‌ساعت قبل از آزمون نیز داوطلبان می‌توانند نسبت به پرینت کارت اقدام کنند. زمان در نظر گرفته شده برای تهیه پرینت از کارت به این دلیل است که داوطلب در صورت داشتن نقص در کارت، نسبت به رفع آن اقدام کند.

وی به مهر گفت: داوطلبان می‌توانند برای رفع نقص از کارت خود به حوزه‌های امتحانی که از طریق سایت سازمان سنجش اعلام می‌شود، مراجعه کنند. رفع نقص از کارت ورود به جلسه آزمون در همان محل انجام می‌شود.

خدایی درباره رفع مغایرت‌های سوابق تحصیلی نیز اظهار کرد: رفع مغایرت سوابق تحصیلی چون به برگزاری آزمون برنمی‌گردد، ممکن است تا زمان برگزاری آزمون نیز انجام نشود؛ اما سازمان سنجش برای این منظور با آموزش و پرورش در تماس است.

آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی صبح روز پنجشنبه 4 تیرماه، آزمون گروه آزمایشی هنر بعدازظهر پنجشنبه 4 تیرماه، آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی صبح جمعه 5 تیرماه، آزمون گروه آزمایشی زبان‌های خارجی بعدازظهر جمعه 5تیرماه و آزمون گروه آزمایشی علوم انسانی شنبه 6 تیرماه برگزار می‌شود.

پیشنهاد اعطای سهمیه مازاد کنکور به خانواده جانبازان

مشاور رئیس‌جمهوری در امور ایثارگران خواستار اعطای مازاد سهمیه رزمندگان در کنکور سراسری به خانواده رزمندگان و جانبازان زیر 25 درصد شد.

به گزارش فارس، مجتبی رحماندوست در نامه‌ای به پرویز داوودی، معاون اول رئیس‌جمهوری با اشاره به این‌ که در حال حاضر کمتر از 5 درصد از سهمیه 40 درصدی رزمندگان در کنکور سراسری استفاده می‌شود، پیشنهاد کرد دولت با ارائه لایحه‌ای، اصلاح قانون ایجاد تسهیلات برای ورود رزمندگان و جهادگران داوطلب بسیجی به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مصوب 30 بهمن 67 و اصلاحات بعدی آن را از مجلس شورای اسلامی خواستار شود.

بنا بر این گزارش، در طرح پیشنهادی مشاور رئیس‌جمهوری در امور ایثارگران، آمده است: فرزندان و همسران رزمندگان با بیش از یک‌سال سابقه حضور داوطلبانه در جبهه و همه جانبازان زیر 25 درصد و فرزندان و همسران جانبازان بالای 25 درصد مشمول استفاده از سهمیه رزمندگان در کنکور سراسری قرار بگیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها