همچنین بنیاد فردوسی اعلام آمادگی کرده است تا در قالب نامگذاری میدانهایی به نام فردوسی و اساطیر شاهنامه در شهرهای ایران و جهان، مجسمههایی با ابعاد مختلف نصب شود.
پیشنهاد بنیاد با همکاری 300 هنرمند ایرانی که در این عرصه به فعالیت مشغولند، به شهرداریها و شوراهای اسلامی شهرهای ایران و مراکز فرهنگی ایران در خارج از کشور ابلاغ شده است که از آن جمله مذاکراتی با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به ویژه برای کشورهایی که ایرانیان و فارسی زبانان بیشتری دارند، است.
انتشار یادداشتهای شاهنامه تا پایان سال
جلال خالقی مطلق که بتازگی از آمریکا به ایران آمده است، از انتشار یادداشتهای شاهنامه خالقی مطلق تا پایان سال جاری توسط انتشارات دایرهالمعارف بزرگ اسلامی خبر داد.
به گزارش ایبنا ، این یادداشتها سال گذشته توسط انتشارات «بنیاد میراث ایران» در آمریکا به چاپ رسیده است و تا اواخر سال جاری، توسط بنیاد دایرهالمعارف بزرگ اسلامی در ایران نیز به چاپ میرسد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم