دادستان کل کشور:

طرح غیر قانونی نام ‌افراد جرم است

آیت‌الله دری نجف‌آبادی ، دادستان کل کشور اعلام کرد: هرگونه اتهامی نخست باید در محکمه صالحه اثبات شود و طرح نام افراد پیش از مراحل قانونی جرم است.
کد خبر: ۲۵۷۶۳۲

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله دری نجف‌آبادی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مرقد امام خمینی(ره) اظهار کرد: انقلاب موجب احیای اسلام و عزت ایران و ایرانی شد و فرمایشات مقام معظم رهبری در جهت صیانت از دستاورد عظیمی است که ثمره الله اکبرهای ملت و خون‌بهای ارزشمند شهیدان است.

او گفت: شرکت در انتخابات عقلا و شرعا واجب است و همه مسوولیم شرایط برگزاری انتخاباتی سالم را با حضور حداکثری مردم فراهم نماییم و سلامت و امنیت انتخابات به طور کامل حفظ و صیانت شود.

دادستان کل کشور افزود: جو انتخابات باید سالم و به دور از برخوردهای خلاف اخلاق و مجادله و درگیری و اغتشاش باشد. کاندیداهای محترم از نفی دیگران پرهیز کنند و برای اثبات خود دیگران را نفی نکنند.

وی با انتقاد از نادیده گرفتن دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی طی 3 دهه گذشته افزود: زحمات و خدمات دوران انقلاب را نباید فراموش کنیم و همه چیز یکجانبه نفی شود؛ باید در برخی روش‌ها تجدیدنظر شود و فعالان عرصه انتخابات پا را از قانون فراتر نگذارند.

دری نجف‌آبادی به نامزدهای انتخابات تذکر داد از این‌که مواضعی اتخاذ کنند که دشمنان شاد شوند پرهیز کرده و از منافع و مصالح کشور به طور کامل صیانت شود.

دادستان کل کشور افزود: از تشویش اذهان عمومی پرهیز و از کرامت انسان‌ها صیانت شود. به حریم خصوصی نامزدها تعرض نشود و از ایراد افترا و هتک حرمت اشخاص و شخصیت‌ها جداً اجتناب شود.

وی گفت: هرگونه اتهامی نخست باید در محکمه صالحه اثبات شود و طرح نام افراد پیش از مراحل قانونی و توسط مرجع صلاحیت‌دار جرم است.

وی به فصل 27 و مواد 697 تا 700 قانون مجازات اسلامی اشاره کرد و افزود: قانون حافظ حقوق و حرمت و آبروی اشخاص است و دادستانی به عنوان مدعی‌العموم بر حسن جریان امور نظارت دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها