14 کشته در حمله به پایگاه نظامی هند در کشمیر

جام جم آنلاین - مقامات امنیتی هند در کشمیر اعلام کردند: صبح روز شنبه 28 ژوئن ، دو مرد مسلح به یک پایگاه نظامی هند در سانجوان در نزدیکی شهر جامو ، پایتخت زمستانی ایالت کشمیر حمله کردند.
کد خبر: ۲۵۶۹۲
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، دو مرد مسلح با نارنجک و سلاح خودکار به یک پایگاه نظامی هند در سانجوان در نزدیکی شهر جامو حمله کردند.
در این حمله 12 سرباز هندی و 2 مهاجم کشته شدند. همچنین هفت سرباز دیگر هندی نیز در این حادثه مجروح گردیدند.
در عین حال در درگیری های روز پنجشنبه و جمعه 26 و 27 ژوئن نیز 4 نظامی هندی و ده نفر از جدایی طلبان کشمیری به قتل رسیدند.
این درگیری ها همزمان با سفر 3 روزه عبدالکلام ، رئیس جمهور هند به کشمیر که نخستین سفر یک رئیس جمهور هند در جریان 5 سال اخیر به این ایالت بوده است ، رخ داده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها