اکرمی در گفت‌وگو با جام‌جم آنلاین:

مردم در 22 خرداد حضور پرشوری خواهند داشت

نماینده اصولگرای مجلس گفت: مردم در 22 خرداد امسال با حضور پرشور خود در انتخابات صحنه حماسی دیگری را در تاریخ انقلاب رقم خواهند زد.
کد خبر: ۲۵۴۹۳۵

سیدرضا اکرمی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار جام‌جم آنلاین با اشاره به شور و نشاط در عرصه انتخابات کشور گفت: تبلیغات قانونی کاندیداهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آغاز شده و یک فضای انتخاباتی خوبی در کشور وجود دارد و انشاءالله مردم استقبال خوبی از انتخابات آینده خواهند داشت.

وی با اشاره به نقش صداوسیما در تبلیغات انتخاباتی افزود: رسانه ملی وارد عرصه انتخابات شده و برای ایجاد شور و نشاط در انتخابات برنامه‌ریزی‌های دقیقی دارد.

نماینده اصولگرای مجلس افزود:رسانه ملی ضمن گرم نمودن فضای انتخابات کشور برنامه‌ها و دیدگاه‌های نامزدها را عرضه می‌کند و اگر این برنامه‌ها به همین روال ادامه یابد انتخاب مردم برای رای دادن آسان و شایسته خواهد بود.

اکرمی خطاب به نامزدهای دهمین دوره انتخابات و حامیان و طرفداران آنها تاکید کرد بیش از هر چیزی باید در تبلیغات انتخاباتی قانون را ملاک عمل قرار دهیم و اخلاق اسلامی را رعایت کنیم چرا که انتخابات در هر شرایط  برگزار می‌شود اما این مسئولین هستند که باید به فکر نظام و آینده  آن باشند و با هم تعامل کنند.

وی تاکید کرد: نباید به گونه‌ای عمل شود تا فضای سالم انتخاباتی به صورت ناهنجار درآید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها